Løpsmoro i Ottestad siste helg i oktober!

Postet av Ottestad IL den 19. Okt 2017

Bli med på Ottestad ILs løpsfestival siste helg i oktober. Barneløp, stafetter for barn og voksne, terrengløp i ulike distanser. Alt foregår rundt Ottestadhallen og Fjetreskogen i vakkert høstlandskap.

NB! Klubbens egne medlemmer stiller gratis på stafettlag. Egen påmelding til denne, send en epost til post@ottestadil.no for å få tilsendt påmeldings-link. Håper alle idrettsgruppene stiller med lag og bidrar til en sosial løpshelg!

Info og påmelding på www.ottestadstienrundt.ottestadil.no



A-lagets to siste seriekamper

Postet av Ottestad IL den 6. Okt 2017

A-laget spiller borte mot Storhamar mandag 9.10. og hjemme mot Trysil lørdag 14.10. Bli med og hei dem frem!



Mestringstimen for de minste - FULLTEGNET

Postet av Ottestad IL den 5. Okt 2017

Mestringstimen er allerede fulltegnet. Responsen har vært enorm, 35 påmeldte etter fire timer, i tillegg har vi venteliste på 24 barn. Alle får beskjed om de har kommet med. Hvis vi klarer å utvide tilbudet i høst, sender vi ut ny informasjon. Herlig med så mye aktive folk i Ottestad!

*************************************************************************

Tirsdag etter høstferien starter vi Mestringstimen for barn født 2012-2014. Lekpreget aktivitet der barna skal bli glade i bevegelse og føle mestring! Sted: Ottestadhallen. Klokkeslett: 17-17.45.

Vi har plass til maks 35 barn, og ber derfor om påmelding. Klikk her for å melde på

(Alle får beskjed om de har fått plass eller ei. Vi setter opp venteliste i fall noen ikke møter eller trekker seg etter et par ganger).

Deltakelse koster 100 kr for 7 ganger, dette dekker medlemskap i Ottestad IL med forsikringer. Faktureres 1. november når vi er godt i gang.

Mer info om opplegg og instruktører finnes i pdf her.

Velkommen!



Bli med på løpsfestivalen i oktober

Postet av Ottestad IL den 2. Okt 2017

Siste helg i oktober arrangerer vi vår tradisjonelle HA løpsfestival Ottestadstien Rundt, og vi håper at mange vil bli med. Lørdag arrangeres stafetter for ungdom og voksne, søndag er det barneløp og terrengløp 5 km og 16 km. Velkommen til høstens vakreste eventyr!



Sees på Hias i kveld!

Postet av Ottestad IL den 2. Okt 2017