Støtt OIL med din grasrotandel

Postet av Ottestad IL den 26. Jun 2018

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for utøverne i Ottestad IL. Og det koster deg ingenting!

Hver gang du spiller hos Norsk Tipping, kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å registrere OTTESTAD IDRETTSLAG som din grasrot-mottaker.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent av spill-innsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, verken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax og Belago.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

  • Hos kommisjonæren
  • Mobilspill
  • Norsk Tipping sine hjemmesider
  • SMS, send Grasrotandelen 985222304 til nummer 60000



Endelig! Bli med og prøv ut det nye anlegget!

Postet av Ottestad IL den 12. Jun 2018


12.00 Åpning v/ordfører Nils Røhne, Norsk Tipping, fylkeskommunen og styreleder OIL. Ottestad Skolekorps spiller, andelseierne stormer banen!



12.30 Aktiviteter for alle aldersgrupper: Måling av skuddhastighet, straffeskudd, test av rulleski, energiløype sykkel med trekning av premier fra Stange Energi, beachvolleyball, curling og bueskyting m.m.

Ta med sykkel/hjelm, og fotball/keeperhansker hvis du har. Medlemmer oppfordres til å stille i drakt eller klubbtøy.

Salg av OIL-burgere og åpen kiosk.

14.00 Servering av bursdagskake og salg av OIL-burgere

15.00 A-kamp damer Ottestad-Kongsvinger & G13-kamp Ottestad-Grue

En stor takk for spillemidler fra Hedmark fylkeskommune og Norsk Tipping, og viktige bidrag fra Stange kommune, Sparebankstiftelsen Hedmark, Stange og Romedal brannkasse og Obos-fondet. Takk også til alle private og bedrifter som har kjøpt andeler eller gitt gaver!

PS. Det er ikke for sent å gi en gave eller kjøpe en andel i anlegget: Vipps #103684 eller Gå til Aksjon Kunstgress



Keeperspirer på Keeper-treff hos Ham-Kam

Postet av Ottestad IL den 11. Jun 2018

I strålende sommersol søndag 10. juni, møtte en gjeng unge, spente og spretne Keeperspirer fra Ottestad IL Fotball for å lære mer om arbeidsoppgaver som hviler på den som står mellom stengene på en fotballbane.

Dagen var lagt opp med 2 økter - den første kl. 10:00 til kl. 11:15 - så litt lunch og dernest ny økt kl. 12:00 til kl. 13:15. Tiltaket var åpent for alle gutter og jenter fra 10 til 15 år og OIL Fotball sponset opplegget for 2 keepere fra hver av årgangene på jente- og guttesiden i dette alderspennet.

Ansvarlig for det faglige opplegget var keeperansvarlig i HamKam Yngres, HamKam Fotball og Wang Toppidrett - Rolf Høgmo. Rolf innehar UEFA keepertrener A - lisens og har blant annet lang erfaring fra forskjellige landslag, samt Fredrikstad og Lillestrøm. 

Stikkord for Keepertreffet var kvalitet, utfordring, mestring og utvikling pakket inn i en lystbetont  kontekst, noe samlingen på alle vis etterlevde. Oppsummeringen fra noen av våre deltagere var kort og konsis - "Dette var skikkelig gøy" - og denne uken vil nok keeperspillet på enkelte Ottestad-lag bære preg av overarms-kast og underarms-kast og og enkelte feberredninger i utstrakt kropps-positur nede ved stolperøttene.

Takk til Rolf Høgmo og HamKam for å skape en arena for påfyll og motivasjon for de yngste keepere.

Ottestad-gjengen klar til dyst - Deltakere fra Ottestad: Ida (J03), Una (J06), Harald (G05), Oda (J06), Pernille (J07), Signe (J07).  

De første instruksjoner gis på feltet!





Det grønnes i Parken!

Postet av Ottestad IL den 7. Jun 2018

Hurra for frivilligheten i Ottestad IL Fotball! 

I dag startet ut-rulling av 9'er-banen i Parken og det var ingen sak å få frivillige armer og ben til å hjelpe oss med dette! Mandagsklubben og noen andre gjorde at det tilsammen møtte 12-13 stk. på morgenkvisten, klar til å ta fatt på et nytt kapittel i Ottestad IL 's historie. Kl. 10.30 i dag ble første løper rullet ut. 

2 proffer - en ung herre fra New Zealand og en svensk dame (som styrer det hele) - styrer og bistår og sørger for at leggingen foregår på beste mulige måte! Våre fantastiske frivillige jobber og løper på svenske kommandoer!

9'er-banen antas ferdig lagt ut i dag - i morgen vil påfyll av sand og granulat ankomme stadion. Samtidig høvles 11'er-banen ferdig i dag og asfalt rundt kanter skal så legges. Da vil det være klart for å legge ut gresset som antas være på plass og lagt ut i løpet av helgen. Så skal det i tillegg opp noen nett og andre fasiliteter rundt banen som vil bli ivaretatt i løpet av neste uke. Spennende og gøy! Snart kan vi spille ball på nytt underlag i Parken - dere.

Kl. 13.30 er 70% lagt ut! Fantastisk! 


Ikke alle ville være med på bilde - men her er noen av hardhausene som deltar i dag!

Mange takk til alle som trår til for å hjelpe.



Flott engasjement på første Arbeidsgruppemøte Kvalitetsklubb

Postet av Ottestad IL den 6. Jun 2018

Arbeidet i Kvalitetsklubb-prosjektet i Ottestad IL Fotball tok et viktig skritt videre da arbeidsgruppa var samlet for første gang tirsdag 05.06.18.

Så langt har 29 personer sagt ja når de har blitt forespurt om å være med i arbeidet, og det var stort engasjement og gode diskusjoner blant de som var med i den første felles samlingen.

Etter at styreleder Glenn Skjæret hadde gitt en introduksjon av bakgrunn og hvorfor Ottestad IL Fotball går for å bli sertifisert som NFF Kvalitetsklubb, presenterte prosjektlederne Erik Longva og Ole Kolbjørn Kjørven hva sertifiseringen går ut på og hvilke kriterier som skal fylles. Største delen av kvelden ble brukt til gruppearbeid og diskusjoner innen de fire temaene aktivitet, organisasjon, kompetanse og samfunns- og verdiarbeid.


Etablering og forankring av klubbens verdisett er et veldig sentralt punkt i kvalitetsklubb-konseptet, og det var stort engasjement hos alle fremmøtte om temaet. Det var enighet om at det må prioriteres å nå bredt ut til spillere, trenere, lagledere og foreldre og sørge for en god prosess når vi skal i gang med dette viktige arbeidet. Blant andre tema som ble diskutert var organisasjon og beskrivelse av roller i klubben, økonomistyring, sportsplan, trenerveiledning, kompetanse for trenere og ledere og økt mangfold.  

Arbeidsgruppa skal samles igjen etter sommerferien og jobbe videre med konkrete tiltak som skal bidra til å øke kvaliteten på fotballen i Ottestad.  

Om du brenner for Ottestad-fotballen og har innspill til kvalitetsklubb-prosjektet så ikke nøl med å ta kontakt med prosjektlederne eller styret i fotballgruppa.

Med ønsker om en flott fortsettelse på sommeren!

Prosjektledere Kvalitetsklubbprosjektet

Erik og Ole-Kolbjørn

---

Du kan lese mer om NFFs kvalitetsklubb-konsept her: https://www.fotball.no/klubb-og-leder/kvalitetsklubb/kvalitetsklubb-niva-1/

Se også tidligere artikkel om etablering av prosjektet og møtet med veiledere fra Indre Østland Fotballkrets: http://fotball.ottestadil.no/blog/post/125214/endelig-pa-vei-mot-a-bli-kvalitetsklubb?ispage=true




Oppdatering avd. 5 i Tipping Ligaen.

Postet av Ottestad IL den 6. Jun 2018

Ottestad IL Fotball, - A-lag Herrer slåss for tilværelsen i Tipping Ligaens jevneste avdeling. Er du oppdatert på hvem som er de sterkeste utfordrere, tabellsituasjonen og hvem våre Herrer aller helst bør slå fremover? Om du ikke er det, så kan du bruke snaue 9 minutter til å finne ut status i avdelingen gjennom opptak av sendingen fra Oddsen - ledet av vår egen Lars Hulleberg. 


Å overleve i Tipping Ligaen vil bli et bikkjeslagsmål og våre Herrer trenger derfor all den støtte og hjelp de kan få fra alle i Ottestad-bygda. Snart spiller de sine kamper i Nye Ottestad Idrettspark og vi oppfordrer derfor alle - liten og stor - til å møte opp og støtte gutta fra sidelinjen. 

Link  - Norsk Tipping-ligaen avd 5



ENDELIG! Åpning av kunstgress og idrettspark - bli med!!

Postet av Ottestad IL den 1. Jun 2018

Hei alle fotballvenner!

Endelig nærmer den store dagen seg som vi alle har ventet på. Snart får vi nytt gress under skoa! 17. Juni blir det masse aktiviteter og utfordringer fra alle våre idretts-grupper - det blir kaker, grilling,, åpen kiosk og mye, mye fotball! Mange av våre medlemmer vil være aktivt med og sørge for at festen kommer i havn - en stor takk til alle på forhånd!


Se invitasjon rettet mot fotballgruppa.

20180601 -Invitasjon åpningsfest i Parken.pdf


Med vennlig hilsen

Styret i Ottestad IL Fotball



Kamp søndag kveld - velkommen!

Postet av Ottestad IL den 1. Jun 2018

A-lag damer spiller hjemme mot Fron på søndag, velkommen! Kamptidspunkt er endret fra opprinnelig oppsett, start klokken 19.30.