Søker instruktører til fotballskolen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 24. Jun 2020

Vil du være instruktør på TINE Ottestad fotballskole? 10.-14. august 2020 i idrettsparken.

Da kan du sende en søknad her (klikk på lenken)

For å være instruktør, må du ha fylt 13 år og ha spilt fotball i noen år. I tillegg må du like å være sammen med barn og være innstilt på å jobbe selvstendig. 

Alle får svar innen 15. juli.


0 Kommentar

Påmeldingen til årets fotballskole er åpen!

Postet av Ottestad IL - Fotball den 8. Jun 2020

Velkommen til TINE Ottestad fotballskole 10.-14. august i Ottestad Idrettspark!

Vi tilbyr følgende:

  • 5 dager fotballskole for gutter og jenter født mellom 2008 og 2013
  • Sunn lunsj og frisk frukt hver dag
  • Tine t-skjorte og bag/sekk
  • Masse aktivitet og godt samvær

Deltagere deles inn i grupper etter alder med ca. 12 i hver gruppe og to instruktører per gruppe. Aktivitetene organiseres på ulike stasjoner, her får man øve på skudd, føring, pasning, teknikk, spill, ballkontroll, målvakt og hinderløype. 

Vi gjør tilpasninger for å sørge for godt smittevern gjennom ekstra renhold, håndvask, gruppestørrelser og trygg matservering.

Skolen er åpen fra kl. 08.00-15.00, kjernetid mellom 09-00-14.00. Oppstart første dag kl. 08.00. 

Påmeldingsfrist: 15. juli

Mer info og påmelding finner du her:   https://www.deltager.no/ottestad_tine_fotballskole_2020_100820200 Kommentar

Kiosken er åpen - velkommen!

Postet av Ottestad IL - Fotball den 18. Mai 2020

Mandag 25. mai åpnes kiosken i idrettsparken, vi holder åpent mandag til torsdag klokken 17-20.30.

Vi håper at du vil legge turen innom parken for en kaffe og vaffel. Det er satt frem benker og vi sørger for god hygiene både i kiosken og på uteplassen.

Kioskinntektene er viktige for driften av fotballgruppa, så ved å handle i fotballkiosken støtter du samtidig en god sak.

Priser og vareutvalg finner du på Vipps# 113541 (Ottestad IL fotball kiosk)

Velkommen på kaffe i idrettsparken!0 Kommentar

Oppdaterte koronavettregler for OIL fotball

Postet av Ottestad IL - Fotball den 13. Mai 2020

Torsdag 7. mai kom det nye retningslinjer for idrettsaktivitet fra regjeringen. Det innebærer ikke merkbare endringer; treningene må fortsatt organiseres med god avstand (nå 1 meter) og hygiene (vask av hender og idrettsutstyr), men man kan trene med grupper på 20 personer istedenfor grupper på 5 og 5. Og det kan være opptil 50 personer på en 11erbane.

Keepere: Maks to spillere (keepere) per gruppe (+ eventuell keepertrener) kan ta på ballene gjennom hele økta, gitt at de bruker egne keeperhansker.

Se oppdatert info hos NFF

Som klubb har vi valgt å fjerne halvtimes-bufferen mellom treninger. Så lenge alle lag tar hensyn og venter med å gå på banen til forrige lag har gått av banen, skal det gå fint. Og det er ikke krav om bruk av vanter.

Vi hadde håpet at det ville komme signaler om noe mer «normal» treningsaktivitet i veilederen som kom mandag 11. mai, men her kom det dessverre ikke noe nytt.  Se helsenorge.no.

Til sist vil vi rette en takk til trenere, lagledere og utøvere som er tålmodige og kreative med gjennomføring av «korona-treninger»!

Hilsen administrasjonen og fotballstyret


0 Kommentar

Snittalder på under 20 da Kolbu ble slått

Postet av Ottestad IL - Fotball den 8. Mar 2020

UNG TROPP: Martin Hansson (t.v), William Karlsen (i midten) og Trym G. Moløkken var tre i den unge troppen som lørdag slo Kolbu.


Ottestad - Kolbu KK 5-3 (2-0)

Siste test før NM-kvaliken mot Lillehammer kom hjemme mot Kolbu KK lørdag formiddag. Elleveren som startet holdt faktisk en snittalder på 19,6 år!

Bakgrunnen for den unge elleveren var et par eldre forfall. To av de tre eldste i troppen, Erik Hulleberg (26) og Emil Øverhaug (28) manglet begge, mens troppens eldste Lars Palfi (30) kom inn til pause.

Følgende 11 startet for oss: Isak Tørring (17), Martin Hansson (18), William Karlsen (19), Mads Miguel Nylende (19), Luca Sveen (19), Jonas Løkken (19), Martin Snildal Nygård (20), Vebjørn Strandlie (20), Kristian Aasen (21), Kristian Bessesen (21), Marcus de Flon (23).

I tillegg spilte: Trym Gammelmo Moløkken (19), Markus Grubben (21), Truls Brohjem (23) og Lars Palfi (30),

Det unge laget leverte varene mot divisjonskollega Kolbu KK. Det tok noen minutter før kampen fikk satt seg, men etter det leverte guttene god fotball på Hias. Kaptein og eldstemann Marcus de Flon åpnet scoringsballet.

Kristian Bessesen doblet ledelsen med et godt skudd og sørget med det for 2-0 halvveis. Vi var godt fornøyde med de første 45. Kampen ble spilt i vårt tempo og vi har ballen i store deler av omgangen.

Etter hvilen forsøker vi å gjenskape prestasjonen, men det viste seg å være litt vrient. Kolbu har også en mer offensiv tilnærming og gir oss bedre kamp. 2-1 kommer ganske kjapt. Vi har en dårligere periode, men vi er likevel hvasse offensivt.

Innbytter Trym Gammelmo Moløkken (19) er frampå og sørger for 3-1. Kolbu reduserer nok en gang på en gavepakke fra oss. 4-2 kommer etter et vakkert angrep. William Karlsen drar seg nesten inn i mål før han serverer Moløkken på blank kasse.

Kolbu svarer nok en gang. Thore Ulstein er målscorer for gjestene med en kontant avslutning ned i hjørnet. Men Moløkken var ikke ferdigscoret for dagen og satte sitt tredje med pannebrasken på en dødball. Hattrick der altså!

Takk til Kolbu for treningskampen og lykke til framover!

Kolbus referat fra kampen kan du lese her.

21 mål på fire kamper

Dette var vår fjerde treningskamp i vinter. Alle fire er vunnet og det er scoret minst fem mål i samtlige. Litt voldsomt. Totalt står vi med 21 scorede mål og 9 innslupne. 

  • HamKam G19 5-4
  • Engerdal 6-1
  • Furnes 5-1
  • Kolbu KK 5-3

Søndag braker det løs med NM-kvalik mot Lillehammer på Stampesletta. Laget reiser med buss og det er mulig for supportere å være med. Meld oss på Facebook hvis du vil være med på tur.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline