Uavgjort i slitekamp!

Postet av Leif Jostein Nordli den 11. Sep 2016

OIL - Strindheim 2: 3-3 (2-2). Laget: Vebjørn, Sebastan (Kristoffer fra 67.min), Kristian, Ruben, Magnus, Marcus (Gabriel fra 46.min), Sivert (Jonas L fra 46.min), Amund (Sander F fra 81.min), Jonas BN, Lars og Simen H (Ørjan fra 76.min).

1-0: 19.min Lars scorer etter frispark fra Jonas BN.

1-1: 25.min Strindheim 2 svorer på corner.

2-1: 26.min Jonas BN scorer etter flott pasning ra Amund.

2-2: 36 min Selvmål av Kristian.

2-3: 49 min. Svakt forsvarsspill av oss og de scorer enkelt.

3-3: 54 min. Jonas L scoret etter pasning fra Simen

Nye muligheter da Strindheim 2 kom på besøk på Ottestadbana søndag ettermiddag. En tung og våt bane etter mye regn sist natt. Fra kampen sist var Sivert og Simen tilbake. Vi hadde et ønske om å ta tre poeng, men Strindheim 2 har vært gode etter sommeren.

Kampen startet ujevnt for oss. Det var svært glatt, og vi slet med å få kontroll på ballen. Strindheim 2 var heller ikke spesielt bra, så det ble lite godt spill. Det ble mange tilfeldigheter, men både Lars og Jonas BNvar nære et par ganger. Etter 19 minutter tok vi ledelsen. Et godt slått frispark fra Jonas BN gikk via Lars og ballen gikk i mål. Vi fortsatte å kjøre kampen, men fikk ikke økt ledelsen. Etter 25 minutter utlignet bortelaget på corner. Nok en gang taper vi dueller i eget felt. Vi svarte umiddelbart. Et strålende angrep der Marcus spilte opp Amund i mellomrom, han vektet en pasning nydelig gjennom til Jonas BN som med en god første touch la ballen til rette før han la den i lengste via stolpen og inn nesten oppe i krysset. Der stemte det meste samtidig! Kampen fortsatte jevnt, men med bortelaget som det førende laget. Vi slet enormt på midten med å komme opp i ballfører, og Strindheim 2 fikk styre mye. Etter 36 minutter utlignet de. Svakt forsvarsspill førte til at en spiller fra Strindheim 2 fikk skutt upresset, dessverre endret ballen så mye retning via Kristian at den gikk inn i mål bak en sjanseløs Vebjørn. Siste ti av første omgang var vi svake, og bortelaget styrte det meste. Uavgjort var et greit resultat etter første omgang.

I pausen var jeg mildt sagt ikke fornøyd med prestasjonen til spillerne. Dette gikk mest på innstilling, innsats og holdning til det vi drev med. Marcus og Sivert ble byttet ut til fordel for Gabriel og Jonas L..

Andre omgang fortsatte som den første sluttet. Vi var nr to i de fleste dueller, og det gikk ikke mer enn fire minuter før Strindheim 2 tok ledelsen. Elendig forsvarsspill førte angriperen alene med Vebjørn, og han scoret sikkert. Vi svarte fem minutter etter da Lars spilte Simen fri på siden. Pasning til Amund, som skulle avslutte på direkten, han bommet, men bak kom Jonas L og satte ballen flott i hjørnet fra seksten meter. Resten av omgangen forbigås i stillhet. Strindheim 2 var det klart beste laget, og bare en god Vebjørn i mål hindret flere mål i mot. Vi skapte svært lite, og det ble en sliteomgang. Men vi sto imot, og ett poeng på en dårlig dag er ikke så verst.

På en tung bane ble ikke prestasjonen vår noe å skryte av. Vi er mye dårligere i dag enn vi har vært de siste kampene. Men vi scoret tre mål og det tar vi med oss videre.

Neste helg reiser vi til Trondheim for å spille mot Heimdal.