Avsluttet med tap!

Postet av Leif Jostein Nordli den 24. Okt 2016

Lillehammer ble for sterke til slutt i årets siste seriekamp.

OIL - Lillehammer: 0-4 (0-1) Laget: Vebjørn, Sander F, Sebastian, Jonas L (Kristian fra 70.min), Håkon, Gabriel (Ørjan fra 67.min), Marcus, Amund, Simen, Lars og Jonas BN.

Ingen kort.

Dagens Peppes-spiller: Sebastian.

0-1: 31.min Et innlegg som blir satt i mål på bakre stolpe.

0-2: 74.min De spiller seg gjennom og scorer.

0-3: 77.min Dårlig press på ballfører og ballen plasseres i hjørnet.

0-4: 94.min Svakt forsvarsspill og de scorer sikkert.

Årets siste kamp, og den siste for oss i 3.div, ble gjennomført på Hias lørdag ettermiddag. Gjestene Lillehammer hadde mye å spille for, da de trenge tre poeng for å være sikre på å bli i neste sesongs Regionliga. Vi for vår del ønsket å være nærmere Lillehammer denne dagen da de hadde slått oss greit i de to første møtene i år. For første gang på lenge stilte vi med samme start ellever som vi gjorde i forrige kamp.

Kampen startet godt. Vi ønsket å gå hardt ut og stresse bortelaget. Lillehammer er et spillende lag som har en tydelig spillestil, og som har flere rutinerte spillere som hvis de får lov er gode til å styre kamper. Vi var meget gode i det samlede høye presset, og fikk ved flere anledninger gode brudd uten at vi klarte å gjøre så mye ut av dem. Etter syv minutter fikk vi frispark ca 30 meter fra mål litt skrått. Jonas BN slo frisparket, men desverre for oss gikk det via kryss-stanga og ut. Lillehammer ble etter hvert nødt til å legge om noe da de ikke fikk styre spillet på den måten de ønsket. Lars fikk et par muligheter på kanten, men avslutningene var for svake. Etter 31 minutter tok de ledelsen da et ufarlig innlegg glapp under Vebjørn, og en Lillehammer spiller fikk en enkel jobb med å sette ballen i det tomme buret. Det var kjedelig å slippe inn dette målet da vi var fullt på høyde med dem spillemessig. Vi fortsatte å jobbe, og kom til flere brukbare muligheter, men ble ikke gode nok i avslutningsøyeblikkene. Dermed ledet bortelaget noe ufortjent til pause.

Pausepraten var konstruktiv og positiv. Vi hadde fulgt kampplanen til punkt og prikke mot et godt lag. De hadde måtte ta hensyn til oss, og det var gutta sin fortjeneste som lojalt hadde fulgt planen. Utfordringen nå lå i å fortsette med samme plan og gjennomføre den de neste 45 minuttene.

Andre omgang startet som den siste avsluttet. Vi var godt med og Lillehammer virket noe stresset. Vi kom ikke til de helt store sjansene, men det gjorde heller ikke gjestene. Etter 67 minutter gikk Gabriel ned i en duell på midten, og måtte forlate banen med det som i ettertid viste seg å være et brudd på kragebeinet. Inn kom Ørjan. Tre minutter senere måtte også Jonas L gi seg og Kristian kom inn. Etter dette falt kvaliteten på spillet vårt mye, og i løpet av tre minutter avgjorde Lillehammer kampen med to lettkjøpte mål. Vi var ikke gode nok i de situasjonene, og da blir du hardt straffet mot gode lag. Resten av kampen falt prestasjonen vår mye. Mange dårlige involveringer med ball førte til mange overganger imot, og det ble mye en og en som jobbet. Fire minutter på overtid fastsatte de resultatet til 4-0.

Vi var fullt på høyde med Lillehammer i 65 minutter i denne kampen, men det holdt ikke helt inn. Det er ingenting å si på innsats og innstilling til gutta, og den første timen er vi både gode og smarte sammen. Siste del av kampen faller vi fra hverandre, men det er sånn som skjer.

Dette var siste kamp for sesongen, og en oppsummering av hele sesongen kommer i løpet av uka.

Vi takker supportere for støtten, og velkommen tilbake i Kretsserien neste sesong.