Endelig seriestart!

Postet av Lars Hulleberg den 19. Apr 2017

20.00 torsdag kveld sparkes årets 4. divisjonssesong i gang for A-laget.

På motsatt banehalvdel står MBK Domkirkeodden - eller Munkene som de tidligere Dala-guttene liker å kalle seg.

Følger du oss på Facebook? Følg oss gjerne. Cirka tjue minutter før avspark går vi live fra vår FB-side med coach Arnesen!

Det er snau måned siden sesongen tjuvstartet med NM-kvalik mot Gran. 0-0 stod det etter 120 minutter. I straffesparkskonkurransen satte Gran alle sine fem, mens vi misset èn. Gran vant forøvrig den andre kvalikrunden også etter straffekonk og ble belønnet med Vålerenga i 1. runde.

Nok om det.

Favoritt?

Nå er det 4. divisjon avdeling 2 det handler om. Etter en årrekke i 3. divisjon ble det "nedrykk" i fjor. 3. divisjon skulle halveres for andre gang på noen år. Denne gangen ble det for tøft for vårt rekordunge mannskap.

I en ren hedmarksavdeling holder mange Ottestad som favoritt. Leif Nordli ga seg som trener forrige sesong. Inn har unge og lovende (i trenersammenheng vel og merke) Simen Arnesen kommet. Martin Lintorp som har også var med i "Team Leif" er med videre, i tillegg får de støtte av en annen trenerrookie i Amund Berge.

Vinteren har gitt både opp- og nedturer i både spill og resultater. Generalprøven ble spilt mot divisjonskollega Sander og endte med 3-0-seier.

Også Munkene har vi møtt i vinter. Da ble det en komfortabel 4-0-seier.

Men når seriepremieren sparkes i gang er alt det glemt.

Nye ansikter

Noen nye ansikter er på plass og noen gamle.

Henning Lie spilte senest i Fart, det samme gjorde Stange-guttene Christian Løvås og Adrian Hoel.

Ole Marius Hansen har flere sesonger i klubben bak seg og er igjen klar for spill i gult og svart. Det samme er Mattis Nerheim - som har byttet ut grønt med svart.

Løten-gutten skjøt Ull/Kisa opp i 1. divisjon i 2015, men fikk bare to kamper i fjor før hele sesongen ble spolert av skader.

Marius Ottestad har etter et år hos naboen på Black River Park kommet tilbake.

Den flittige studenten Erik Hulleberg spilte for Oslo-klubben Oppsal i 2. divisjon i fjor. Nå skal han kombinere OIL-spill med studier.

Treneren har ordet:

I kveld, kl. 20.00, sparker vi i gang årets kretsliga mot MBK Domkirkeodden. Som klubb er MBK et helt nytt bekjentskap for Ottestad. Spillerstallen derimot har flere innslag av tidligere bidragsytere for OIL. To blad Stai samt Pål Kraken Schjerve har alle figurert i Ottestad-drakta. Videre er de aller fleste hos dagens motstander godt kjent for de som er semi-oppdatert hva angår breddefotballen i Indre Østland.

MBK har mange spillere som har spilt på høyere nivå og vi vet at vi må opp på vårt toppnivå for å kunne være i nærheten av å kjempe om poeng.

Etter cup-tapet i starten av april er det dette vi har forberedt oss til. Treningskvaliteten har variert noe og mange har slitt med småskader og tunge bein. Samtidig er vi klare på at vi har god nok bredde i troppen til å håndtere fravær. Vi møter opp på Hias med en 18-manns tropp og håper så mange som mulig tar turen for å støtte guttene.


Vi gleder oss veldig!

- Simen.

Spillerstallen 2017:

1. Vebjørn Strandlie.

2. Håkon Schriwer.

3. Magnus Rodvang

4. Henning Lie

5. Hallvard Kvaal

6. Kristian Aasen

7. Mattis Nerheim

8. Gabriel Sjøli

9. Adrian Hoel

10. Ole Marius Hansen.

11. Onur Ufacik

12. Kim Frode Aasterud

14. Lars Palfi

15. Marius Ottestad

16. Sebastian Solberg

17. Herman Roseth

18. Christian Løvås

19. Jonas Løkken

20. Marcus de Flon

21. Sander Fredriksberg

22. Ruben Krogstad

23. Erik Hulleberg


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.