Laget: Vebjørn, Kristian, Sivert, Jonas KB, Håkon, Jonas L, Marcus, Gabriel (Espen fra 82.min), Kristoffer, Sander og Lars.

1-0: 39.min Et innlegg ble headet i mål.

1-1: 57.min Gabriel scoret etter flott forarbeid av Kristoffer.

2-1: 72.min Vi ble passive i feltet og de tok på ny ledelsen.

3-1: 88.min De scoret på en kontring.

3-2: 89 min Kristoffer headet ballen i tomt mål. Assist på Sivert.

Siste kampen før ferien gikk borte mot Lillehammer lørdag ettermiddag. En viktig kamp for oss med tanke på å holde følge med midtsjiktet på tabellen. Til denne kampen var Jonatan, Simen, Ørjan, Magnus og Jonas BN ute, samt de langtidsskadde Ruben og Amund. Likevel hadde vi stor tro på at vi kunne ta med oss poeng fra en vanskelig bortekamp. Oppvarmingen dene dagen var ikke av de beste, og vi i trenerteamet var noe urolig før kampstart.

Det skulle raskt vise seg at vi fikk rett i vår antagelser. Det første kvarteret var vi svake. Vi var nummer to i alle dueller, og Lillehammer styrte alt. Kun godt spill av Vebjørn pluss at begge midtstoppere ryddet godt unna de innleggene som kom gjorde at vi ikke slapp inn mål i denne perioden. Vi klarte på ingen måte å etablere noe eget spill, og mistet ballen alt for enkelt. Etter hvert kom vi mer med, og vi fikk igang spill på midten. Det førte til at kampen jevnet seg noe ut og vi kom til et par brukbare muligheter uten at det ga uttelling. Lillehammer tok ledelsen etter 39 minutter da nok et innlegg ble slått inn foran mål, og denne gangen klarte vi ikke å renske unna. Denne ledelsen holst seg til pause.

Pausepraten handlet mye om små justeringer defensivt, og det at vi måtte bli flinkere til å holde på ballen offensivt. Vi måtte også opp i intensiteten i i spillet vårt hvis det skulle bli poeng.

Andre omgang startet som den første. Lillehammer var det klart beste laget, og vi måtte bare forsvare oss. Vi var heldige at vi ikke slapp inn et mål til i denne perioden, men avslutningene til hjemmelaget var for dårlige. Mot spillets gang utlignet vi. Kristoffer gjorde en meget god prestasjon, og pasningen inn i feltet til en umarkert Gabriel var strålende. Gabriel satte ballen kontrollert i mål og scoret med dette sitt første mål i 3.div. Dette var et slag i ansiktet på Lillehammer, og kampen jevnet seg ut. Vi fikk til mye mer av det vi prøvde på, og hjemmelaget slet med å få til det trykket de hade hatt mot oss. Vi kom til noen halvsjanser uten at det ble farlig. Etter 72 minutter tok Lillehammer på ny ledelsen. De kom gjennom på siden, innlegget havnet hos en Lillehammerspiller, og han dro av flere mann før han satte ballen kontrollert i mål. En god prestasjon, men svakt og passivt forsvarsspill av flere av våre spillere. Etter dette kjørte vi frem flere spillere, og det førte naturlig nok til en del overganger imot. Vi var nok en gang nære på å utligne, men avslutningene ble for svake. Etter 88 minutter trodde alle at kampen ble avgjort. Lillehammer kom på en kontring i overtall, og satte ballen i mål til 3-1. Men bare sekunder etter reduserte vi. Kristian slo et godt innlegg til Sivert som headet ballen tilbake inn i feltet. Der var Kristoffer på plass og headet ballen i mål. De siste minuttene kjørte vi Lillehammer, men det ble med den ene avslutningen til Marcus utenfor. Dermed vant Lillehammer kampen 3-2.

Vi skal være så ærlige å si at det beste laget vant kampen. Spesielt de første femten minuttene av begge omgangene ble vi mer eller mindre utspilt av hjemmelaget. Det skal sies at moralen i laget vårt er godt, og vi kom tilbake i begge omgangene. Vi skal nå ta ferie, men vi skal trene godt i sommer slik at vi kan gå inn i høstsesongen godt trent, og i skal ta mange poeng ut over høsten.