HamKam 2 ble for sterke!

Postet av Leif Jostein Nordli den 30. Aug 2016

OIL - HamKam 2: 1-5 (0-1). Laget: Vebjørn, Kristoffer, Kristian, Ruben, Magnus, Gabriel, Jonas L (Sander F fra 68.min), Amund, Ørjan (Herman fra 80.min), Lars og Simen.

Gule kort: Simen og Ruben.

Dagens Peppes-spiller: Ruben.

0-1: 10.min De spiller seg gjennom og scorer.

1-1: 68.min Lars scorer etter pasning fra Gabriel.

1-2: 71.min De spiller seg gjennom og scorer.

1-3: 76.min De scorer på corner.

1-4: 87.min Nok et gjennomspill ender med mål.

1-5: 90.min De scorer på straffe.

For andre uke på rad var det et andrelag som kom til Ottestadbana for å spille 3.div kamp. HamKam 2 kom med et godt mannskap forsterket med Truls Jevne Hagen fra a-laget. Vi ønsket i denne kampen å fortsette med det gode spillet og den gode trenden vi har vært inne i de siste to kampene. Ottestadbana var særdeles bløt etter mye regn det siste døgnet, men den var spillbar.

Kampen startet med et overtak til HamKam 2 der de hadde mye ball, og nevnte Hagen styrte mye av spillet. Vi ble i stor grad springende imellom og etter, men vi klarte å hindre dem i å komme til de store sjansene. Vi prøvde å spille oss ut flere ganger i denne perioden, men ble for unøyaktige med ballen og dro på oss mange balltap. Etter 10 minutter tok de ledelsen da de spilte seg gjennom forsvaret vårt og satte ballen sikkert i mål. HamKam 2 fortsatte å kjøre kampen, men vi sto bra i mot defensivt og de kom ikke til alt for mange store sjanser. Etter hvert fikk vi mer tak i ballen, og Lars var nære på å bryte gjennom et par ganger. Vi fikk en svært stor sjanse da ballen spratt over begge midtstopperne til HamKam 2 og Simen kom alene med keeper. Dessverre gikk avslutningen rett på keeper. Vi fikk satt ballen i mål etter et godt angrep, men det ble desverre anulert for offside. HamKam 2 var også nære et par ganger uten at de fikk tellende resultat. Dermed gikk bortelaget til pause med ledelse 1-0.

Pausepraten gikk mest på å forsterke de positive tingene som skjedde siste halvdel av omgangen. Vi hadde fått kampen dit vi ønsket, og nå var det om å gjøre å ta vare på de mulighetene som vi visste ville komme.

HamKam 2 startet de første minuttene av andre omgang best. De var svært nære på å score ved et par anledninger, men vi slapp med skrekken. Etter hvert kom vi mye bedre inn i kampen, og vi fikk en stor mulighet da Kristoffer slo et flott innlegg som havnet rett på hodet til Simen. Dessverre for oss gikk headingen fra fem meter stang ut og ikke inn. Der burde vi ha utlignet! Etter dette tok vi over det meste av banespillet. Lars herjet voldsomt på siden, og var flere ganger nære på å score, eller at han fikk spilt andre på åpent mål. Men et par gode redninger av HamKam 2 sin keeper, samt at et bein kom i veien hindret at vi utlignet i denne perioden. Vi skulle likevel få lønn for strevet. Vi vant ballen på midten, Gabriel spilte Lars fint fri på siden, og denne gangen satt ballen i hjørnet. Deilig scoring. Like etter fikk vi på ny en enorm sjanse. Simen kom seg helt fri alene med keeper, men nok en gang gikk keeperen seirende ut av duellen. Kun minuttet senere lå ballen i mål på andre siden. Igjen hang vi ikke helt sammen, og alene med Vebjørn scoret de sikkert. Fem minutter etter ble kampen avgjort. En av HamKam 2 sine spillere fikk gå opp forholdsvis uforstyrret og heade ballen i hjørnet på corner. Likevel ga ikke guttene opp, og vi prøvde å kjøre på fremover. Dessverre førte også dette til store avstander i laget vårt, noe som gjorde at HamKam 2 fikk mange gode overganger og muligheter til å øke ledelsen. Vi fikk nok en stor sjanse da en ball havnet i tverrliggeren og ned, men keeper fikk blokkert avslutningen fra Kristoffer. HamKam 2 fikk to mål til på slutten av kampen, og dermed ble resultatet mye styggere enn det kampbildet tilsa.

Vi holdt HamKam 2 i 75 av 90 minutter. Etter at de styrte det meste de første tjue minuttene av første omgang, så var det jevnt resten av den omgangen. Etter noen minutter av andre omgang styrte vi det meste i tjuefem minutter. Vi hadde absolutt muligheten til å avgjøre kampen i denne perioden, men vi tok ikke godt nok vare på sjansene. Det var selvfølgelig kjedelig å slippe inn fire mål de siste tjue minuttene, men vi tar likevel med oss det positive fra denne omgangen. Vi er fortsatt i en lærings og utviklingsfase, og det er ingen grunn til å grave oss ned. Vi kjører på videre, og til helgen reiser vi til Trondheim for å møte Sverresborg. Vi skal forøverig ta buss sammen med HamKam 2 som skal opp og spille mot Kattem.