Storhamar - Ottestad 1-3

HamKam2 - Kongsvinger2 2-2

Mandag var en nøkkeldag i 4.div avd. 2. Selv hadde vi en av sesongens tøffeste bortekamper, mens på Briskeby skulle Kongsvinger2 bryne seg på tabellnabo HamKam2.

Uten tre Ottestad-poeng kunne Kongsvinger ha alt i sin hule hånd før siste serierunde, men den gang ei.

I stedet gikk alt veien. Vi slo Storhamar og Kongsvinger spilte uavgjort. Dermed ble alt avgjort ei runde før slutt. KIL2 kan ikke ta oss igjen og vi spiller i Norsk Tipping-ligaen kommende sesong!

Kampen:

Dommeren rakk knapt å blåse i fløyta før Storhamar får en gigantsjanse. Heldigvis er Henning Lie våken og redder på streken. Men vertene fortsatte trykke mot OIL-buret og etter sju minutter fikk de scoringen sin ved Sondre Wikstrøm.

Heldigvis slår vi tilbake umiddelbart. Henning Lie skyter via stolpen og i mål. 1-1 etter ni minutter. Halvveis i den 1. omgangen får ikke Storhamar klarert etter en dødball. Nok en gang er nevnte Lie på rett plass til rett tid og skyter oss i ledelsen.

Christian Løvås var nære scoring noen minutter før pause, men tverrliggeren sto i veien. Pauseresultatet var dermed 1-2. Det skal også nevnes at Storhamar gjør en god omgang og de var også nære scoring ved flere anledninger.

I andre omgang spiller vi langt stødigere defensivt. På topp lå innbytter Adrian Hoel hele tiden på offsidegrensa. Etter 55 minutter får han muligheten alene med keeper. Iskaldt setter han ballen mellom beina på keeper. 1-3!

Hoel har også et skudd i stolpen. Siste halvtimen har vi god kontroll og burde scoret både nummer fire og fem. Storhamar fikk også en mann vist ut på tampen.

Cirka en halvtime etter kampslutt var det også slutt på Briskeby og vi kunne juble for opprykk.

19 kamper har gitt 15 seire, tre uavgjort og kun et tap. En herlig sesong som avsluttes mot Trysil lørdag på Hias klokka 13.

I tillegg vil det bli en KM-finale mot Løten. Tid og sted for den kommer vi tilbake til.