NM J16 kvalik kamprapport

Postet av J17 - 2020 den 10. Feb 2019

Ottestad - Elverum Hias 2/2 kl 1200.

Mye snø ❄️❄️ siste dagene gav noen utfordringer før kampen mellom Ottestad og Elverum skulle gjennomføres. Banemannskapene gjorde en solid jobb med å holde banen fri for snø.🌧🌧❄️

Kampen startet tett og jevnt. Forholdene gjorde det vanskelige å få kontroll på ball og slå god pasninger. Det var likevel Ottestad som etter hvert fikk tak i kampen og var farlig frempå et par ganger. Elverum ypper seg noen fanger uten uttelling. Vi måtte helt til det 39. min før vi fikk hull på byllen, og Julie Aa vant et oppspill og fant Kaja på løp. Hun vente bort sine motspillere og satte ballen kontant i mål, 1-0 ⚽️ til Ottestad. Det var også pauseresultatet.😊

Pausen ble brukt til å la banemannskapene brøyte og vi startet omgangen med brukbare forhold. Tendensen i 2.omgang var den samme, med Ottestad som det farligste laget men med Elverum som ikke ufarlig yppet seg flere ganger. Midtveis i omgangen slår Aurora en god corner og Marianne setter inn 2-0. ⚽️⚽️ Nå produserer Ottestad flere sjanser og god keeper og dårlig presisjon hindrer flere mål.

Kampen ender 2-0 til Ottestad. 👍😊

Foto Lena HelsethFortjent seier selv om Elverum ikke var ufarlige og gav oss god kamp. Takk for kampen, Elverum.👌👍