Ottestad IL Fotball har et tilbud som skal favne alle som har et ønske om å spille fotball fra 5 år og oppover.

Fra våren før barna begynner på skolen, inviteres alle til lek med fotball. Vi i OIL Fotball har definerte planer for hva vi gjør med barnefotballen.

Vår hensikt er at alle skal ha et tilbud og at de som ønsker det skal ha muligheten til å drive med dette så lenge de ønsker. Siden vi også legger opp til en god og profesjonelt styrt ungdoms og A-lags satsing, har vi også et tilbud for de som ønsker å gå videre. Dette har gjort at Ottestad IL Fotball er en klubb å regne med når det snakkes om fotball på østlandet.

Våre jenter og gutter i ungdomsfotballen gjør seg bemerket i turneringer både innenlands og utenlands, og holder et svært godt nivå. Ottestad ILFotball A-laget satser også på å ha et sportslig og tilrettelagt opplegg for alle som har potensiale og ønsker å ta idretten helt ut. Vi rekrutterer trenere og støtteapparat med gode meritter og egenskaper.

Vi vet at aktuelle spillere kan være midt i etablering og utdanningsfasen. Derfor sørger vi for at disse også blir ivaretatt, og leier blant annet en bil som frakter spillere fra Oslo til Ottestad på trening og kamp.

Å drive breddeklubb i den størrelsen Ottestad driver, er det mange behov som skal dekkes. For å kunne ha en så tilpasset organisasjon som mulig å for å kunne støtte oppunder disse behovene, har vi måttet strukturere klubben på en mest mulig praktisk måte. Vi har derfor en organisering som hverfor seg har ansvar for barne-, ungdoms, og A-lagsfotball. Disse avdelingene har sitt eget budsjett, sportslig program, markedsapparat, arrangementshåndtering og materiellforvaltning.

Barnefotballen utgjør alle spillere i alderen 6-12 år. Ungdomsfotballen utgjør alle spillere i alderen 13 –19 år.At vår satsing lykkes ser vi på to ting.


http://fotball.ottestadil.no/p/25770/organisasjon

Levert av IdrettenOnline