Herlig seier hjemme mot Sander

Postet av Lars Hulleberg den 2. Jun 2017

Klokka hadde så vidt passert ett minutt da Ottestad ruller opp et vakkert angrep. Erik Hulleberg flikker ballen igjennom til Mattis Nerheim. Han skaffer seg et par meters forsprang før han slår inn fra dødlinja. I feltet lurer Lars Palfi og sender oss i ledelsen!

Den perfekte start mot Sander. For avgjørelsen i runda før (Fart borte) kom i det 90. minutt. Mot antatt bedre Sander viste guttene hva som bor i dem.

Det gode angrepsspillet fortsatte utover omgangen. Vi er nære flere ganger før Sander produserer en megasjanse etter en drøy halvtime. Heldigvis er Grorud-palma (Henning Lie) på strek og får avverget.

5-6 minutter før hvilen dobler vi ledelsen på vakkert vis. Ole Marius "Kula" Hansen chippet ballen elegant i bakrom. Mattis Nerheim "tæimet" løpet sitt perfekt og kom alene med keeper. Goalgetteren lobbet ballen vakkert over keeper i det tomme buret.

En omgang som trenertrioen plasserer i plusskolonna, men det var fortsatt ting å justere.

Om det var talen i pausa eller drikkevannet i garderoben vites ikke, men Ottestad kom ut og leverte en enda sterkere omgang.

Sjansene kom på løpende bånd. Lars Palfi var nære, Mattis Nerheim traff stolpen mens Erik Hulleberg ikke traff mål.

Slik fortsatte omgangen. Stopperparet Kristian Aasen/Ruben Krogstad kunne hatt en bedre 1. omgang, men 2. omgangen er plettfri. Sander kommer ikke til noen ting. Verre blir det da Lars Erik Fremming får sitt andre gule kort og marsjordre.

Vi fortsatte å teste Sander-keeperen. Han reddet det som innenfor stengene. Antall sjanser ga jeg opp telle. Tosifra var det garantert og alt i alt sjukt at det 2. omgang endte målløst.

Trener Simen Arnesen redebuterte for klubben da han byttet seg selv inn etter 65 minutter. Vi kan alle være enige om at 30-åringen fortsatt har mye fotball i seg og at 25 minutter var i meste laget..

Erik Hulleberg ble dagens Peppes-spiller.

Nå venter tre strake bortekamper. Først ut er Trysil tirsdag før det bærer til Briskeby og Gjemselund for møte med 2'er-lagene.