Uavgjort mot Alvdal.

Postet av Leif Jostein Nordli den 23. Apr 2016

Bilde: Arve H. Blystad, HA

Etter en svak prestasjon kom vi tilbake og sikret oss ett poeng hjemme mot Alvdal på Hias lørdag ettermiddag.

OIL - Alvdal: 2-2 (0-1) Laget: Vebjørn, Kristian, Ruben, Jonas KB, Håkon, Jonatan, Marcus (Bugge fra 46.min), Jonas L (Espen fra 77.min), Jonas BN, Simen og Lars (Ørjan fra 60.min).

Gule kort: Espen og Simen

Dagens Peppes-spiller: Håkon. Gjør en god kamp.

0-1: 22.min Svakt forsvarsspill endte med scoring.

0-2: 58.min Nok en svak involvering endte med scoring.

1-2: 80.min Simen scorer etter en god corner fra Jonas KB.

2-2: 88.min Ørjan scorer etter innlegg fra Kristian.

Vi var klare på at vi ønsket oss tre poeng i møtet med Alvdal lørdag ettermiddag. Bortsett fra Amund var alle tilgjengelig, og vi ønsket oss en god prestasjon.

Kampen startet bra for vår del. De første ti minuttene styrte vi det aller meste som foregikk ute på banen. Vi kom til en sjanse da Simen headet over etter et innkast. Bortsett fra dette forsvarte Alvdal seg godt. Etter hvert begynte vi å slurve mye med ball, men Alvdal klarte ikke å utnytte dette. Alvdal tok ledelsen etter slurv i vårt forsvar. Vi klarte ikke å komme ut av situasjonen med ballen, og et par sekunder senere lå ballen i mål bak Vebjørn. Alvdal scoret på sin første sjanse. Noen minutter senere fikk de en ny stor sjanse alene med Vebjørn, men denne gangen gikk han seirende ut av duellen. Etter dette slet vi voldsomt. Alvdal ville mye mer enn oss, og vi var stort sett på etterskudd over hele banen. Alvdal klarte ikke å skape flere sjanser enn de to de hadde hatt. Mot slutten av omgangen tok vi mer over uten at det ble veldig farlig av det.

Temperaturen i pausen var høy. Spillerne selv var helt tydelig på at dette var for dårlig, og vi måtte opp med innstilling, innsats og tilstedeværelse hvis det skulle bli poeng. Marcus ga seg i pausen, og Bugge kom inn.

Vi startet andre omgang bra. Vi så bedre ut og styrte igjen mer av spillet. Vi var noe bedre i duellspillet, men klarte ikke få frem de helt store sjansene. Alvdal hadde lite å komme med i denne perioden. Etter 58 minutter økte Alvdal likevel ledelsen. En særdeles dårlig involvering ble til en glimrende målgivende pasning, og alene med Vebjørn lobbet spissen ballen enkelt i det tomme målet. En formidabel kalddusj, og en stor nedtur. Vi var spente på hvordan dette ville virke inn på gutta. I minuttene etter var det jevnt, og Alvdal kom til en ny stor sjanse uten at det ble mål. Lars og Jonas L gikk ut, og Espen og Ørjan kom inn. Etter 80 minutter fikk vi reduseringen. En god corner fra Jonas KB endte med at Simen dundret ballen i mål fra kort hold. Dette ga oss voldsom energi, og gutta kjørte på. Vi kom til flere gode sjanser, men en god Alvdal keeper holdt unna. Etter 88 minutter fikk vi lønn for strevet. Et innlegg fra Kristian ble stusset videre av Jonas BN til en umarkert Ørjan på bakre som sikkert satte ballen i mål. Vi øynet nå muligheten til å få med oss alle tre poengene, og kjørte på. Alvdal prøvde alt de kunne og dra ned tempoet, og vi kom ikke til mer enn et par halv sjanser. Dermed endte kampen med poengdeling. Ut fra kampbildet et rettferdig resultat.

Umiddelbart etter kampen var vi svært skuffet over prestasjonen. Det er bare perioder av kampen vi er på det nivået vi ønsker å være. Vi er svært fornøyd med å hente inn to mål de siste ti minuttene, og gutta skal ha ros for å ikke gi opp. Vi ser at vi har utfordringer både defensivt og offensivt, men det er godt vi har noe å øve på. Vi skal trene godt videre for å utvikle oss både individuelt og som lag.

Neste kamp er mandag 2.mai. Da reiser vi til Raufoss for å spille mot andrelaget deres.