Postet av Ottestad Menn Senior A den 5. Jun 2016

Trygg/Lade - Ottestad: 2-1 (1-1)

Laget: Vebjørn, Kristian ( Magnus 60 min), Espen, Sivert, Håkon, Jonas L, Marcus ( Gabriel 48 min), Jonatan, Lars, Jonas BN ( Ørjan 46 min) og Simen.

Gult kort: Marcus og Espen

1-0 55 sek. Innlegg fra vår venstre side som de får avsluttet upresset fra kort hold.

1-1 43 min. Espen kriger inn ballen etter frispark

2-1 60 min. Får dratt seg fri og skyter fra kort hold

Vi sliter fortsatt med skader og dro til Trondheim med 14 mann. Alle sammen var klare for å kjempe med oss poeng hjem igjen, men vi visste at det kunne bli vanskelig.

Verst tenkelig start på kampen, få baklengs før det har gått ett minutt er aldri bra. Men vi kjemper oss inn i kampen og til tider får vi holdt litt på ball og er småfarlige offensivt. Trygg/Lade spilte mye langt, både sentralt og ut mot sin høyreside, dette skapte trøbbel for oss. De hadde flere halvsjanser og vi slet med å løse dette. Mot slutten av omgangen får Espen kriget inn 1-1, kanskje noe ufortjent etter spill og sjanser.

Pausepraten var positiv, gutta hadde tro på seier. Utfordret stopperne våre på hvordan de skulle løse angriperne til Trygg/Lade, for vi kunne ikke slippe til så mange farligheter etter pause. Jonas BN har slitt med en ankel, så han ble byttet med Ørjan i pausa.

Når vi skulle starte 2. omgang så slo magen til Marcus seg vrang og vi måtte gjøre nok ett bytte, Gabriel kom inn. Kampbildet var relativt likt som i første omgang, Trygg/Lade slo langt og det var mye duellspill. Vi kom til noen halvsjanser, ofte etter at Lars hadde herjet litt med backen sin. Etter en time spilt gikk Trygg/ Lade opp i ledelsen igjen. Vi ble lurt litt lett av 1 mot 1, og skuddet gikk via Vebjørn og inn i mål. Kristian har slitt med sykdom og hadde løpt seg tom, Magnus kom inn siste halvtimen. Vi flyttet frem mer folk, skapte til tider ett visst trykk, men fikk ikke ballen i mål. Nærmest var Jonatan og Simen. Mot slutten får Trygg/Lade noen store overgangsmuligheter, men de sløste de vekk. Simen stusset ett frispark fra Jonatan i mål, men ble dessverre avblåst for offside, tvilsom sådan. Kampen ebbet ut med 2-1.

Så hva sitter vi igjen med etter en sånn kamp... Nok en gang henger vi veldig godt med motstanderne våre, men vi er litt for dårlig i begge boksene. Slipper inn for enkle mål og er heller ikke effektive nok. Alle legger ned en solid innsats, jobber sammen og gjør så godt de kan, men pr nå så er vi akkurat ikke gode nok. Vi er unge og under utvikling, og det fine med fotball er at det kommer nye muligheter!

Neste helg er det bortekamp mot serieleder Eidsvold Turn!