Hjemmelaget ble for sterke for oss på Eidsvold lørdag ettermiddag.

Laget: Vebjørn, Kristian, Sivert, Jonas KB, Håkon (Magnus fra 46), Jonas L, Jonatan, Gabriel (Ørjan Aa fra 75.min), Jonas BN (Sander fra 79.min), Simen (Kristoffer fra 64.min) og Lars.

2-0: 25.min De scorer alene med Vebjørn.

2-1: 35.min Jonatan scorer etter et frispark fra Jonas KB.

3-1: 36.min Vi henger ikke med og de scorer.

4-1: 49.min De scorer på corner.

5-1: 60.min De scorer på et innlegg.

5-2: 83.min Jonatan setter ballen i hjørnet etter fin pasning fra Sander.

Vi var klar over at det var en vanskelig motstander som møtte oss på Myhrer stadion lørdag ettermiddag. Eidsvold Turn hadde scoret 40 mål og kun sluppet inn 5. Vi kom fra tre strake tap, og ønsket å se om vi kunne by hjemmelaget kamp med vårt unge lag.

Eidsvold Turn gikk ut i hundre, og vi hadde mer enn nok med å forsvare oss. Etter seks minutter fikk hjemmelaget et korrekt idømt straffespark, og dermed 1-0 selv om Vebjørn hadde foten på ballen. I de neste ti minuttene ble vi mer eller mindre utspilt. Vebjørn hadde ei god redning da en spiller kom alene med han, ellers slapp vi med skrekken. De første femten minuttene hadde vi mer enn nok med å slå unna. Etter hvert som presset roet seg kom vi mer inn i kampen, og Simen fikk en god mulighet da han ble spilt gjennom av Jonatan. Hardt presset ble avslutningen dessverre for enkel for keeper. Etter 25 minutter økte de ledelsen da en av våre spillere bommet på ballen, og angriperen fikk en enkel jobb alene med Vebjørn. Etter dette fikk vi til mer spill, og begynte å se ut som et lag. Vi fikk ny energi da Jonatan kriget inn et frispark fra Jonas KB, men angrepet etter økte hjemmelaget ledelsen da vi var svært svake defensivt. Vi fikk til et par halvsjanser til på slutten av omgangen uten at det ga redusering. Hjemmelaget ledet fortjent til pause.

Pausepraten gikk mye på å få på plass det defensive, vi var enige om at vi måtte være mye mer i forkant av situasjonene.

Andre omgang startet på verst tenkelige måte. Vi sov på en corner og de scorer enkelt. De første femten minuttene av omgangen ble som i første omgang hvor Eidsvold Turn styrte alt. Vi sprang mellom og de hadde flere muligheter til å øke ledelsen. De gikk opp til 5-1 da vi ble spilt ut og innlegget ble styrt i nettet seks meter. Etter dette jevnet det seg noe ut uten at vi klarte å gjøre så mye offensivt. Det ble flere bytter etter hvert, og noe av flyten i kampen forsvant. Vi kom til et par muligheter, og Jonatan fikk muligheten i god posisjon, men satte ballen over. Også hjemmelaget hadde et par gode sjanser, men Vebjørn hadde stengt målet for dagen. Vi byttet fire spillere etter hvert, men etter 80 minutter måtte også Jonas L gi seg etter en stygg takling. Vi måtte da spille med 10 spillere. Vi reduserte etter 83.min da Sander spilte Jonatan nydelig fri, og han satte ballen sikkert i hjørnet. Like etter måtte også Sivert gi seg, og de siste minuttene av kampen måtte vi fullføre med ni spillere. Vi spilte bedre bakover, og kom på to-tre brukbare overganger, men fikk ikke flere mål. Dermed vant hjemmelaget fortjent 5-2.

Skulle vi fått med oss poeng fra denne kampen var vi avhengig at vi måtte være på vårt beste. Dessverre slipper vi inn svært enkle mål. Vi ble hardt straffet for enkle feil, og det gjør man gjerne mot gode lag. Likevel er det en del å ta med seg. Jonatan var vår klare ener i denne kampen. To mål og utrettelig jobbing gjorde at han gikk foran. Jonas L tar stadig steg, og det var også gledelig å se at Gabriel ikke gjorde seg bort i sin første kamp fra start på dette nivået. Gutta jobbet hardt og alle skal ha godkjent for ikke å gi opp. Vi skal komme sterkere tilbake!

Vi gnur på og jobber frem mot neste helgs kamp hjemme mot Kattem!