Fire poeng så langt, nå venter Engerdal

Postet av Lars Hulleberg den 3. Mai 2017

Foto: Engerdal kommune og Engerdal fotball.

Ottestad - MBK Domkirkeodden 4-0

Moelven - Ottestad 0-0

Lørdag 6. mai, 15.00 Hias: Ottestad - Engerdal

Sesongen er godt i gang og guttene våre har allerede vært gjennom 2x90 minutter. De første 90 minuttene hjemme mot MBK Domkirkeodden ble en meget positiv opplevelse.

Coach Arnesen og hans trenerteam hadde lagt en klar plan på hvordan MBKs ballsikre mannskap skulle nedkjempes. Og på topp hadde debutant Adrian Hoel virkelig dagen.

Stange-gutten ga seg ikke før han scoret fire ganger! Litt av en debut.

Fredag gikk turen til Gaupen for møte med Moelvens beste menn. Det ble svært tett og jevnt og ingen av lagene klarte å finne veien til nettmaskene.

Det betyr fire poeng etter to spilte kamper. De to andrelagene (Kongsvinger og HamKam) er de eneste med full pott etter to runder. Det tredje andrelaget, Nybergsund 2, har måtte trekke laget. Det betyr at serien vil bli gjennomført med 11 lag og ikke 12.

Lørdag er det nye poengmuligheter når Engerdal tar turen til Hias. Lørdagens motstander har i likhet med oss spilt to kamper. Det ble seier på Fartbana i serieåpningen (0-3), før det ble 4-3-tap på Sandermoen mot Sander i forrige runde.

Engerdal starter sesongen med fem strake bortekamper før de spiller sin første hjemmekamp mot Trysil i slutten av mai.

Ta turen til Hias lørdag klokken 15.00! Det er spådd strålende vær og guttene kommer garantert til å levere finspill på banen!

Følg oss gjerne på Twitter og Facebook! Der oppdaterer vi kampen underveis.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.