Kamprapport kvalik NM J16 Kongsvinger - Ottestad, lørdag 23.02

Postet av J17 - 2020 den 24. Feb 2019

2 lag som allerede før kampen var klare for 1.runde i NM møttes til dyst på Gjemselund.😊

I flotte spilleforhold og god temperatur var det KIL som tok initiativet i kampen og skapte noen halvfarligheter. Men det var Ottestad som fikk det første målet. Etter en fin overgang der vi får frispilt Maria på høyre side gir en mulighet alene med keeper og 1-0⚽️ til OIL. Fortsatt forholdsvis jevnt og begge lag skaper muligheter. Kongsvinger er ikke ufarlig og får frispark i god posisjon uten for 16 meter. Denne settes kontant i mål etter ca 12 minutter og 1-1 ⚽️. OIL spiller seg mer og mer inn i kampen. Etter 21 minutter er Elisabeth farlig igjennom men keeper redder, Kaja plukker opp returen og blir felt. Straffe til OIL. Den setter Eline kontant i mål og 2-1 ⚽️ til OIL. Fortsatt jevn ut omgangen og begge lag har sjanser. OIL går til pause med ledelse 2-1, ikke ufortjent.😊

2.omgang starter litt som 1.omg der OIL er på offensiven. Og etter 47.min får Elisabeth muligheten og setter inn 3-1 ⚽️ til OIL. Etter 65 min får vi corner og en fin slått corner reddes først på strek, før Marianne setter inn returen og 4-1⚽️. Nå girer KIL opp og presser OIL for å få utligning. Vi sliter nå med å spille oss ut mot et godt KIL-lag. Presset gir uttelling og KIL scorer etter ca 61.min. 4-2 ⚽️. OIL lar seg ikke stresse og tar tak i kampen. Nå er OIL gode og har kontroll på kampen. Et nydelig angrep på vår høyre side avsluttes av Julie H fra venstre med et vakkert hodestøt. 5-2⚽️ til OIL. Kampen ebber ut med seier til OIL etter en godt gjennomført kamp av alle jentene. 😊

Solid arbeidsinnsats der alle lagdelene fungerte godt. Det gav en fin trening og vi får mål krefter mot et god KIL-lag. Takk til KIL for god kamp. Takk også til kampens gode dommer Geir Nygård, Galterud.👏