Viktig info om fotballkamper

Postet av Ottestad IL den 20. Aug 2020

Viktige presiseringer for fotballkamper i Ottestad høsten 2020: Hver spiller kan kun ha med seg 1 person som publikum. Alle må holde 1 meters avstand. Og vi har kuttet ut betaling med kontanter i kiosken.

Vi har strenge begrensninger om maks 200 personer på anlegget til enhver tid. Det gjelder publikum og spillere. Funksjonærer (kiosk/kampverter/støtteapparat/dommere) teller ikke blant disse 200.

Derfor er det dessverre ikke åpent for alle som vil se fotballkamper i Ottestad. Hver spiller kan invitere med seg EN PERSON som publikum (foresatt, søsken, venn el.l.), mens alle andre publikummere må holde seg hjemme. Kampverter er til stede for å påse at dette overholdes.

Vi har også besluttet å kutte ut kontanter i kiosken denne høsten, av smittevernhensyn. Vi tar betalt med Vipps og kort.

Minner om at vi lever i en unntakstilstand, og at vi må ta godt vare på denne muligheten vi har fått til å drive idrettsaktivitet. Hvis idretten bidrar til smittespredning, vil aktiviteten antakelig bli begrenset igjen, og det er det ingen som ønsker.

Lykke til med gjennomføring av høstens kamper!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline