Tap mot Strindheim 2

Postet av Leif Jostein Nordli den 23. Mai 2016

Det ble en svak prestasjon av oss da vi møtte Strindheim 2 søndag ettermiddag.

Strindheim 2 - OIL: 4-3 (1-1). Laget: Vebjørn, Kristian, Jonas KB, Håkon, Jonatan, Marcus, Sivert, Jonas BN (Magnus fra 18.min), Simen og Lars (Gabriel fra 46.min).

Ingen gule kort.

0-1: 13.min Simen scorer etter pasning fra Lars.

1-1: 19.min De scorer alene med Vebjørn.

2-1: 52.min Et innlegg ble satt i mål på bakre stolpe.

3-1: 62.min De scorer alene med Vebjørn.

4-1: 77.min Nok en gang kom de alene med keeper og scoret.

4-2: 92.min Jonatan scorer på straffe etter at Simen ble felt.

4-3: 93.min Jonatan scorer alene med keeper etter pasning fra Vebjørn.

Det var en liten tropp som reiste til Trondheim tidlig søndag morgen. Vi samkjørte med HamKam 2 og avreise var så tidlig som 05.15. Vi visste at dette ikke var optimal oppladning da kampen vår ikke gikk før kl.16.00. Likevel var vi sterke i trua på at vi kunne ta med oss poeng hjem.

Kampen startet greit og begge lagene lå og følte litt på hverandre. Strindheim 2 hadde litt mer ballinnehav enn oss, men var ikke spesielt farlige. Vi var nære på et par ganger på gjennombrudd, men det ble bare nesten. Lars var frisk i starten, og etter 13 minutter gjorde han en meget god prestasjon. En flott forsering på kanten, et meget godt innlegg og en klinisk avslutning av Haugen gjorde at vi tok ledelsen. I minuttene etter var vi gode og var igjen nære på å komme til sjanser. Jonas BN måtte gi seg med skade etter 18 minutter, og Magnus kom inn. Like etter utlignet Strindheim da vi ikke fikk klarert ballen, og gjennomspillet førte en spiller alene med Vebjørn. Dermed var vi like langt. De neste tjue minuttene var vi veldig svake. Vi hang over hodet ikke med, og ble tidvis utspilt av hjemmelaget. Litt flaks, noe dyktighet og noen svake avslutninger fra hjemmelaget gjorde at de ikke tok ledelsen. Vi kom litt bedre med de siste minuttene av omgangen uten å skape det helt store. Lars ble skadet like før pause, og måtte bytte med Gabriel.

Pausepraten gikk mest på å få mer kontroll defensivt og da spesielt i midtbaneleddet. Vi var også tydelig på at det var muligheter for poeng, men måtte da opp betydelig i prestasjon. Vi var heldige som ikke lå under til pause.

Andre omgang startet svakt. Hjemmelaget styrte det meste, og vi ble løpende i mellom. Svakt forsvarsspill førte til at hjemmelaget satte to pinner, og vi skapte så og si ingenting. Vi spilte uten glød og virket både umotiverte og ukonsentrerte. Spillerne sprang masse, men det var stort sett etter en motspiller. Etter 77 minutter økte hjemmelaget til 4-1 og det så ut til å bli et svært dårlig resultat for oss. Strindheim 2 gjorde flere bytter, og vi fikk være mer med i kampen. På overtid gjorde Simen en god jobb og fikk straffe. Den satte Jonatan sikkert i mål. Minuttet etter ble Jonatan spilt gjennom av Vebjørn og vi reduserte nok en gang. Plutselig var energien tilbake og vi var tilbake i kampen. Men tiden ble for knapp til å ta poeng.

Etter kampen så sitter jeg igjen med en todelt følelse. Prestasjonen i store deler av kampen er svak av hele laget. Vi opptrer ikke som en enhet og som et lag, men som 11 individer som ikke er i nærheten av sitt toppnivå. Samtidig viser vi moral på slutten, og hadde kampen vart noen minutter til ville vi fått poeng. Vi er godt trent, så det handler ikke om det. Noe av forklaringen kan ligge i en lang dag før kamp, men det er slikt vi skal takle. Likevel så tar vi med oss positiv innstilling og svært godt samhold i laget, det er viktig for fortsettelsen. Vi skal jobbe godt fremover mot neste helgs kamp hjemme mot Heimdal.

PS! Vi gratulerer HamKam 2 med en sterk seier med et ungt lag. Bussturen sammen er med på å sveise klubbene sammen, og det er noe vi liker!