Oppsummering sesongen 2016

Postet av Leif Jostein Nordli den 27. Okt 2016

Stallen 2016.

Da er sesongen 2016 over og her kommer en oppsummering av denne.

Vi startet sesongen med å slå Grue 4-1 borte i den første kvalifiseringsrunden til NM, men tapte andre runde hjemme mot Lillehammer med 1-0.. Dermed ble det ikke noe cupeventyr for OIL-gutta denne våren.

Med vår unge tropp så var ikke forventningene til sesongen så høye som de har vært de senere årene for Ottestad sitt A-lag. Denne sesongen skulle bli en overgangssesong til det nye seriesystemet, og vi var veldig klare på at det kom til å bli vanskelig å bli topp fem og komme i neste års Regionserie. Vi fokuserte fra første kamp på prestasjoner og utvikling, og hadde lite fokus på resultater. Vi mistet to av våre mest rutinerte spillere i løpet av sesongen i kaptein Kojedal Bye og Teigland. Dette førte til at vi i de fleste kampene stilte med 7-8 juniorspillere, og på det meste hadde vi åtte juniorspillere og to guttespillere på banen samtidig. Dette har gjort at vi har vært ustabile i mange kamper, og vi har ofte blitt straffet hardt for enkle feil. Mange av disse feilene kommer av mangel på rutine, men vi har lært av feilene, og mange spillere har utviklet seg mye. Vi endte som nr 12 i avdelingen etter 5 seiere, 5 uavgjorte og 16 tap. Vi scoret 47 mål og slapp inn 76.

Fakta rund sesongen:

Toppscorere i sesongen ble Simen og Jonatan med 9 mål.

Simen Haugen

Jonatan Teigland

Flest kamper sesongen 2016: Vebjørn med 27 av 28 kamper.

Vebjørn i aksjon!

Årets assistkonge ble Jonas Bolkan Nordli med 8 assist.

Jonas B. Nordli

Årets råtass ble Marcus de Flon med 7 gule kort i serie og cup. Marcus ble vinner av vår egen vinterserie på trening.

Marcus de Flon

Årets gjennombrudd på A-laget ble Gabriel Sjøli.

Gabriel Sjøli.

Da er sesongen 2016 over, og OIL tar sats med nye trenere i den nye Kretsserien i 2017.

Jeg som trener for OIL A-lag de siste fire sesongene vil takke klubben, alle spillere (det er svært mange gjennom disse fire sesongene, bare Lars Palfi har vært med hele veien), supportere og hjelpere. En spesiell takk til Tom Arnesen, Olav Ottinsen, Martin Lintorp, Martin Øverbø, Arve Holst og Christer Sandvold for god hjelp og støtte i disse årene.

Takk for meg!

En glad trener etter seieren borte mot Moelv i 2014.

LeifNKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Leif Jostein Nordli