Klubbtøy forsinket fra fabrikk

Postet av Ottestad IL den 21. Des 2016

Vi har dessverre fått beskjed om at alle skidresser som var lovet levert til jul (bestillingsfrist 2. november) er forsinket til butikk. Varene leveres første uke i januar.

Det skal være sendt ut epost til alle som har bestilt.

Vi beklager så mye!

Mari, OIL
Gavemidler fra Stange Energi

Postet av Ottestad IL den 16. Des 2016

Takk til Stange Energi-fondet som har innvilget to gavesøknader fra Ottestad IL!

Vi har fått 10.000 kr til baller, drakter og keeperutstyr til innebandygruppa som er i stadig vekst, og 7.500 kr til å kjøpe en tilhenger til snøskuteren, slik at det er enklere for løypekjørerne våre å få med seg skilt og utstyr ut i skiløypa.


OIL-brødet på plass

Postet av Ottestad IL den 8. Des 2016

Fra og med i dag får du kjøpt eget OIL-brød på REMA1000 i Ottestad, og idrettslaget får 2 kr for hvert solgte brød. Løp og kjøp!

PS. Dette brødet ble servert på Ottestad fotballskole i 2015, og det var flere av barna som spurte spesielt etter navnet fordi de likte brødet så godt. Et grovt og sunt brød som bør falle i smak hos både liten og stor.
Sommerskiskolen 2017 - påmeldingen er åpnet!

Postet av Ottestad IL den 5. Des 2016

7.-11. august i Hamar.

Hamar sommerskiskole er et fantastisk trenings- og aktivitetstilbud til skiglade ungdommer som er født mellom 2002 og 2007.

Målet vårt er å sikre alle deltakerne våre en utbytterik og morsom uke full av gode opplevelser. Derfor har vi et godt variert treningsopplegg med høy kvalitet som bygger på Norges skiforbunds utviklingstrapp. Fordi treningsaktivitetene vil være varierte, vil vi være på forskjellige arenaer, med Ajer ungdomsskole som hovedbase. Andre arenaer vil være vårt nye moderne friidrettsanlegg, Hamar idrettspark og Ankerskogen svømmeanlegg.

Vi legger stor vekt på gode sosiale rammer og opplevelsesrike dager i Hamar. Etter treningsøktene vil det bli forskjellige aktiviteter hvor vi bl.a. besøker Ankerskogen svømmeanlegg, vår unike strandpromenade med Koigen og Stupeanlegget for å det gøy og trivelig sammen.

Arrangører: Ottestad IL, Hamar skiklubb og Vallset IL. Hovedsponsor: Sparebanken Hedmark.

Gå tilSOMMERSKISKOLENS HJEMMESIDE
Betaling av scoringskontrakter

Postet av Ottestad IL den 5. Des 2016

Vi takker alle som har støttet Ottestad A-lag med scoringskontrakter i 2016! Vi ber om at det innbetales 255 kr for 51 målscoringer til OIL fotball på vår konto 1813.65.01980.

Det er sendt ut epost og brev til innehavere av scoringskontrakter, men her kommer en liten påminnelse.

Antall scoringer 51

Sum per scoring 5 kr

Dermed ber vi om at 255 kr innbetales til Ottestad IL fotball på OIL-konto 1813.65.01980. Merkes «Scoring 2016».


Sesongen 2016 – utdrag av trener Leif Nordlis oppsummering:

«Vi startet sesongen med å slå Grue 4-1 borte i den første kvalifiseringsrunden til NM, men tapte andre runde hjemme mot Lillehammer med 1-0. Dermed ble det ikke noe cupeventyr for OIL-gutta denne våren. Denne sesongen skulle bli en overgangssesong til det nye seriesystemet, og vi var klare på at det kom til å bli vanskelig å bli topp fem og komme i neste års Regionserie. Vi fokuserte fra første kamp på prestasjoner og utvikling, og hadde lite fokus på resultater. Vi mistet to av våre mest rutinerte spillere i løpet av sesongen i kaptein Kojedal Bye og Teigland. Dette førte til at vi i de fleste kampene stilte med 7-8 juniorspillere. Vi har lært av våre feil, og mange spillere har utviklet seg mye. Vi endte som nr 12 i avdelingen etter 5 seiere, 5 uavgjorte og 16 tap. Fakta rund sesongen: Toppscorere ble Simen og Jonatan med 9 mål. Flest kamper sesongen 2016: Vebjørn med 27 av 28 kamper. Årets assistkonge ble Jonas Bolkan Nordli med 8 assist. Årets råtass ble Marcus de Flon med 7 gule kort i serie og cup. Marcus ble vinner av vår egen vinterserie på trening. Årets gjennombrudd på A-laget ble Gabriel Sjøli.»

Klare for ny Kretsserie

Ottestad IL vil takke trener Leif Nordli for all tid, sjel og innsats som er nedlagt i Ottestad over mange år – og en spesiell takk for et brennende engasjement for A-laget de siste fire sesongene. Nå starter en ny æra i den ferske Kretsserien, og vi har vært så heldige å få med oss Simen Arnesen som ny hovedtrener. Trenerteamet forsterkes med Amund Berge og Martin Lintorp, og vi setter vår lit til at denne trioen skal skape mye bra fotball sammen med A-laget i den kommende sesongen!

Tusen takk for støtten i 2016 – vi håper at du som supporter og støttespiller blir med på reisen videre i Kretsserien 2017!

Vennlig hilsen
Ottestad IL v/Mari Nordtun, daglig leder

Minner om påmelding til idrettsgalla!

Postet av Ottestad IL den 17. Okt 2016


Søndag 30. oktober ønsker vi velkommen til OIL Idrettsgalla i Ottestadhallen. En idrettsfest for alle våre medlemmer, der utøvere og ildsjeler hedres!

PÅMELDING HER>>

Ber om påmelding av hensyn til bestilling av medaljer og servering. Oppgi hvilket lag/treningsgruppe barnet er aktiv i og omtrent hvor mange familiemedlemmer som kommer.

Pris kr 100 per pers/ kr 250 per fam, betales ved inngang (inkl. frukt/kake/kaffe).

NB. Vi ber om at flest mulig bruker kort eller mCash ved inngangen. Tar også kontanter.

Det serveres kake, kaffe og frukt samt smoothie til barna.

Barna sitter sammen med sin egen idrettsgruppe i salen i Ottestadhallen, mens familiemedlemmer sitter på tribunen.


Endelig - nå starter skitreningene igjen!

Postet av Ottestad IL den 5. Okt 2016

Sesongstart fellestreninger - mandag 17/10

ENDELIG! Mandag etter høstferien, 17. oktober, starter vi med fellestreninger på ski/barmark i Idrettsparken for alle aldersgrupper fra 2010 og eldre. Alle tidligere aktive og nye som har lyst til å bli med på våre morsomme kveldsøkter, er velkomne til en time med full trøkk i regi av våre supre trenere - og etter økta er det selvfølgelig felles kveldsmat.

UTSTYR for barmarkstrening
Alt som trengs i starten er joggesko og klær som tåler vær.

KVELDSMAT hver mandag
Åpent klubbhus på mandager der de voksne kan få seg en kaffekopp, og barna får kveldsmat etter endt trening. Kveldsmaten koster kr 20,- pr. person (10 kr for kaffe) og betales inne på klubbhuset.

TRENINGSTIDER, for gruppene er som følger på mandager:

2010: Mandag 17.15 – 18.15
Trenere: Merete N Westgaard, Endre Hjelseth

2009: Mandag 17.30 - 18.30
Trenere: Inger-Kristin Larsen Vie, Sten Hegrum, Erik Kleven

2008: Mandag 17.30 – 18.30
Trenere: Nils Fredrik Stenseth.

2007: Mandag 17.30 - 18.30
Trenere: Mette Holland.

2006: Mandag 18.30 - 19.30
Trenere: Endre Hjelseth, Erik Kleven, Andre Holen

2005: Mandag 18.30 – 19.45
Trenere: Trygve Bjerke, Pål Thorvaldsen, Tom Åsen, Terje Holm, Hanne Kvarberg

2003-04:Mandag 18.30 – 19.45
Trenere: Anne Beate Kalfoss, Ingeborg Børresen, Karianne Longva.

2003-00 basisgruppe:Mandag 18.30 – 19.45 Trener: Espen Nyland.

Tarzantrening: Basistrening på «Tarzanhaugen» (øverst i Kvilavegen) fredager 1730-1830, på barmark. Åpent for alle medlemmer! Trenere: Erik Kleven, Espen Nyland.

For kontaktinfo til trenerne, mer info om skigruppas tilbud til førskole, 2001-02, Junior aktiv og Turlangrenn 17+, samt øvrige treningsdager for 11 år og eldre: Se andre steder på hjemmeside. VELKOMMEN!
Volleyball J2006-2007 starter i oktober

Postet av Ottestad IL den 29. Sep 2016

I første omgang starter vi en treningsgruppe for jenter født 2006-2007, men andre er også velkomne til å ta kontakt.

Tilbudet er gratis, vi krever kun medlemskap i Ottestad IL, 200 kr/år. Ingen kostnader utover dette, og vi stiller med utstyr.

Ta kontakt ved interesse eller spørsmål!

Nils Ivar Nes, tlf: 99693526

nilsnes@hotmail.com
Samarbeid med Block Watne signert

Postet av Ottestad IL den 13. Sep 2016

I dag ble en gjensidig samarbeidsavtale mellom Ottestad IL og Block Watne signert. Med dette vil klubben få god støtte til aktiviteter i ski- og sykkelgruppa. Block Watne vil blant annet bidra med en årlig sum til kjøring av skiløyper i Ottestad – et positivt tilbud til våre utøvere og til innbyggerne i Ottestad.

Block Watne har flere byggeprosjekter i Ottestad, for tiden er det rekkehus i Sandvika Terrasse og leiligheter på Sandvikatunet som er under utvikling og salgsklare. Vi gleder oss over å ha fått Block Watne med på laget!

På bildet over: Thomas Jahr og Lene Kristin Nilsson fra Block Watne avd. Hamar og Mari Nordtun, OIL.

Thomas Jahr fra Block Watne med OILs Konrad Sel og Torfinn Kringlebotn er fornøyd med OIL-bilene som er dekorert med Block Watne-logo.
100.000 kroner til grasrotmottaker - bli giver nummer en million!

Postet av Ottestad IL den 6. Sep 2016

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for utøverne i Ottestad IL. Og det koster deg ingenting!

Hver gang du spiller hos Norsk Tipping, kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å registrere OTTESTAD IDRETTSLAG som din grasrot-mottaker.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent* av spill-innsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, verken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

 • Hos kommisjonæren
 • Mobilspill
 • Norsk Tipping sine hjemmesider
 • SMS, send Grasrotandelen 985222304 til 2020

Energirittet søndag 11.9.

Postet av Ottestad IL den 5. Sep 2016

PÅMELDINGHER:
Mestringstimen for de minste fra 7.9.

Postet av Ottestad IL den 30. Aug 2016

Den 7. og 14. september er det Mestringstimen for de minste i Ottestadhallen.

Lekbetont basistrening for aldersgruppa 4-6 år (2010-12). Onsdager kl. 17-18.

Instruktør: Siw-Anne Moland Næs (gymlærer)

Gratis tilbud, bare å møte opp! Husk vann og gode innesko. Fint om foreldrene er til stede.

PS. Fra 21. september avløses mestringstimen av Innebandy for 4-6-åringene. Mer info på OIL Innebandy.
Lokaloppgjør i kveld

Postet av Ottestad IL den 29. Aug 2016
Innovasjonscamp med forslag til 100-årsjubileumsfestival!

Postet av Ottestad IL den 15. Jun 2016

9. trinn på Ottestad ungdomsskole hadde i dag en litt annerledes skoledag. Ungt entreprenørskap i samarbeid med Ottestad idrettslag inviterte elevene til å løse et kreativt oppdrag. Elevene ble delt inn i 18 grupper som skulle komme med forslag på en aktivitetsfestival til OIL sitt 100-årsjubileum i 2018.

Vinnere av Innovasjonscamp Ottestad ungdomsskole 2016. Foto: Torfinn Kringlebotn


Gruppene presenterte veldig mange, gode og kreative ideer på innhold, aktiviteter, målgrupper, markedsføring, logo, slagord etc. Dette kan bli en festival ingen andre idrettsklubber har sett maken til!

Av alle presentasjonene, plukket juryen ut tre finalister til en grand final! Det aller beste forslaget til jubileumsfestival ble premiert med 1000 kr fra Ungt entreprenørskap. Idrettslaget ønsker å bidra til økt fysisk aktivitet og takket for fantastisk innsats med å gi aktivitetsutstyr for 1000 kr til hver klasse.

I juryen fra OIL satt daglig leder Mari B Nordtun og leder Torfinn Kringlebotn.

Her er de andre to finalegruppene i kreativt arbeid:

NYHET: Idrettsskole for barn 4-10 år

Postet av Ottestad IL den 28. Apr 2016

Onsdag 4.mai starter Ottestad IL opp med «Mestringstimen» - lekpreget basistrening for barn fra 4-10 år. Deles i to puljer etter alder. Dette er et prøveprosjekt og GRATIS tilbud fra Ottestad IL.

Ingen påmelding, bare å møte opp!
Minneord

Postet av Ottestad IL den 19. Apr 2016

Med stor sorg mottok vi meldingen om at vårt særdeles engasjerte æresmedlem, Lillian Hulleberg, er gått bort.

Lillian ble født 18. mai 1935. Med sin kjære familie rundt seg, døde hun 80 år gammel den 7. april 2016. Ottestad idrettslag ønsker å takke for hennes livslange, enestående engasjement for klubben og idretten i Ottestad, både som aktiv utøver og frivillig gjennom et par «mannsaldre»!

I hennes ånd har familien valgt å gi pengegaven som ble innsamlet ved bisettelsen i Ottestad kirke torsdag 14. april, til Ottestad idrettslag. Hele kr 17.250 ble samlet inn, som etter familiens ønske skal gå til en lenge etterlengtet resultattavle i Parken. Tusen takk!

Æresmedlem Lillian Hulleberg

Lillian Hulleberg ble utnevnt til æresmedlem i Ottestad Idrettslag den 24. august 2002. Lillian Hulleberg fikk sitt æresmedlemskap for sin store innsats som aktiv håndballspiller på klubb- og kretslag og for stort administrativt arbeid i fotball- og håndballgruppa. Lillian var også en periode leder i håndballgruppa. Hun stilte alltid opp når det var spørsmål om dugnadshjelp.

Lillian ble født Ekern og hennes hjem på Hoberg var et samlingssted for idretten. Hennes onkler var alle svært aktive og på den måten kom hun tidlig i kontakt med idrettsaktiviteter. En annen sak som også samlet flere var at de på Hoberg klarte å gjemme unna en radio på låven under krigen, derfor ble det et samlingspunkt på flere måter.

Thorbjørn Ekern, en av hennes onkler, hadde med seg Alf Prøysen flere turer til Hoberg. En av de gangene skulle Lillian som 11 åring dekke bordet, men mora sa at borddekningen var feil. Imidlertid hadde Lillian laget sin egen regel for dette, så kommentaren fra henne var at ”da må jeg snu buksa”. Dermed lagde Prøysen ei vise om ”Jenta som hadde buksa bak fram” som finnes i hans visesamlinger.

Det var i håndball Lillian var aktiv, ikke bare på klubb- og kretslag, men hun var også med på bedriftshåndball. I 1955 ble hun som nevnt også leder for håndballgruppa i OIL.

Når det gjelder dugnader så har Lillian Hulleberg bidratt mer enn de fleste i Ottestad. Blant annet hadde hun draktvasken for A-laget i fotball i over 30 år, noe hun holdt på med helt til for 3-4 år siden. Mange vil nok kjenne henne som vaffelsteker på OILs fotballkamper. Og ingen har vel sett flere fotballkamper enn Lillian. En rask hoderegning så kommer vi over 2500 kamper siden hun som 10-11 åring så den første kampen. Dugnadene på kampene tiltok da Trond (sønnen) ble leder i fotballgruppa fra 1980. For å skape et miljø for trenere og dommere, så fikk han med seg ”vaffelstekeren”.

Lillian Hulleberg gjorde mer enn å steke vafler for fotballen. Hun var også oppmann for både pike- og damelaget i perioder. Mannen Jorulf var også engasjert i fotballaget, og når både sønnen Trond og datteren Trine var fotballspillere, så var det naturlig at Lillian også ble dratt med. For sin innsats ble Lillian i 1986 honorert med stipend fra fotballforbundet og tildelt NFFs Diplom som takk for fortjenestefullt arbeid innen fotballsporten. Samme året ble hun også tildelt Ottestad Idrettslags Bragdmerke for sin innsats i laget.

Vi vil savne Lillian dypt, og vi lyser fred over hennes minne.

På vegne av Ottestad idrettslag

Torfinn Kringlebotn
leder

Teksten om æresmedlem Lillian Hulleberg er basert på artikkelen som sto på trykk i Nærmiljøavisa Nr. 1, februar 2013, skrevet av Jan Kåre Botten.
Ny idrettsgruppegruppe godkjent av årsmøtet

Postet av Ottestad IL den 7. Apr 2016

På årsmøtet 6. april vedtok Ottestad IL å etablere en innebandygruppe i klubben. Siden høsten 2015 har Ottestad IL i samarbeid med NBF Innlandet hatt et prøveprosjekt med tilbud om innebandy for Mini- og Micro-klassen (4-11 år), og i dag består gruppa av 85 ivrige barn.

Gratulerer til OIL innebandy sitt nye styre, bestående av Magnus Skulstad, Stig Karlo Halvorsen og Marte Mari Bekken. Og ikke minst til alle de ivrige barna i OIL innebandy.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Nyvalgt leder Magnus Skulstad sammen med leder av hovedstyret, Torfinn Kringlebotn, som viser at OIL innebandy er den sjette idrettsgruppa i Ottestad IL.
Saker til årsmøtet 6. april

Postet av Ottestad IL den 1. Apr 2016

Det innkalles til årsmøtet i Ottestad IL på klubbhuset onsdag 6. april 2016 kl. 20.00

Vi starter møtet med å overreke bragdmerker til de av årets bragdmerkevinnere som ikke hadde anledning til å komme på bragdmerkefesten.

Saksliste

 1. Godkjenne de stemmeberettigede.
 2. Godkjenne møteinnkalling og sakliste
 3. Velge dirigent(er), referent(er) samt 2 medlemmer til å underskrive protokollen.
 4. Behandle idrettslagets årsmelding, herunder gruppeårsmeldinger. Vedlegg 1
 5. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand. Vedlegg 2a, 2b, 2c, 2d
 6. Vedta ny lov for Ottestad IL Vedlegg 3
 7. Lån til kunstgressdekke Vedlegg 4
 8. Fastsette medlemskontingent for 2016. Vedlegg 5. Gi gruppene fullmakt til å fastsette treningsavgifter.
 9. Vedta idrettslagets budsjett. Vedlegg 6
 10. Etablering av innebandygruppe. Vedlegg 7
 11. Behandle idrettslagets organisasjonsplan. Vedlegg 8
 12. Engasjere statsautorisert revisor til å revidere idrettslagets regnskap. Vedlegg 9
 13. VALG Vedlegg 9Gruppeårsmøter i OIL: sykkel 15.3., håndball 16.3., fotball og ski 17.3.

Postet av Ottestad IL den 14. Mar 2016

Velkommen til årsmøter i Ottestad ILs idrettsgrupper:

Sykkel
Tirsdag 15. mars kl. 19 på IBM-bygget

Håndball
Onsdag 16. mars kl. 19 på klubbhuset

Fotball
Torsdag 17. mars kl. 20 på Hias

Ski
Torsdag 17. mars kl. 19 på klubbhuset

Klubb/ hovedlag

Onsdag 6. april kl. 20 på klubbhuset


Møt opp hvis du vil være med på å påvirke aktiviteten og organiseringen av din idrettsgruppe!
Årsmøte Ottestad IL 6. april 2016

Postet av Ottestad IL den 3. Mar 2016

Ottestad IL inviterer til årsmøte på klubbhuset 6. april kl. 20.00.

Saker som ønskes behandlet på årsmøte må sendes skriftlig til styrets leder innen 23. mars. (leder@ottestadil.no). Saksliste med saksdokumenter blir lagt ut på www.ottestadil.no senest 1 uke før møtet.

Vi minner også om gruppenes årsmøter:

Sykkel
Tirsdag 15. mars kl. 19 på Kjonerud/IBM-bygget

Håndball
Onsdag 16. mars kl. 19 på klubbhuset

Fotball
Torsdag 17. mars kl. 20 på Hias

Ski
Torsdag 17. mars kl. 19 på klubbhuset


Vi håper at alle som har meninger om klubbens og gruppenes drift, møter frem på årsmøtene og bruker sin stemmerett. Alle medlemmer over 15 år har stemmerett (må ha vært medlem over 1 mnd og betalt medlemskontingent i 2015).

Takk for dugnadsinnsatsen - nå starter vi!

Postet av Ottestad IL den 28. Jan 2016

En varm takk til de som stilte opp på dugnad i helgen - og en ekstra takk til de positive menneskene som rykket inn til "akutt-dugnad" på tirsdag for at vi skulle komme i mål! Dette synet av storesalen med trehvite vegger og linoleumsgulv er snart en saga blott. Nå pågår oppussingen for fullt, og både storesal og toaletter et stengt i perioden frem til 1. april. Deretter vil klubbhuset fremstå i ny prakt, og vi håper alle våre medlemmer får stor glede av de "nye" lokalene.
Skilek for førskolebarn!

Postet av Ottestad IL den 26. Jan 2016

VELKOMMEN TIL SKILEK!

Ottestad IL Ski ønsker velkommen til skilek for førskolebarn (født 2010) i Ottestad Idrettspark («bana»)

 • LØRDAG 30/1
 • LØRDAG 6/2
 • SØNDAG 14/2

Alle dagene kl 1100-1230. Vi avslutter med å spise matpakke sammen.

Dette trenger barna: Klær etter forholdene, ski, staver og gjerne refleksvest med navnet godt synlig foran og bak.

FØLG MED PÅ OTTESTADIL.NO FOR EVT ENDRINGER PGA VÆR-ELLER FØREFORHOLD!

Ta kontakt hvis du har spørsmål. Vi sees!

Kontaktpersoner:

Merete Nissen Westgaard 922 65 025 / mnw@m3helse.no

Yngvild Malmo 909 90 166 / Yngvild.Malmo@kartverket.no
Gratulerer med Bragdmerke!

Postet av Ottestad IL den 19. Jan 2016

Ni ildsjeler ble hedret med Ottestad IL sitt Bragdmerke under årets Bragdmerkefest 16. januar.

De nye bragdmerkeinnehaverne er Leif J. Nordli, Frode Sandmoen, Thommy Mikkelsen, Berit sel, Konrad Sel, Odd Arne Røe, Anne Bergersen Grongstad, Gjertrud Aas Moen og Henning Olsen. Hedersbevisningene ble delt ut av styreleder Torfinn Kringlebotn.

Takk for mange år med innsats for Ottestad IL!


Litt om bragdmerkekandidatene:

Leif Jostein Nordli

Har vært i Ottestad IL fotball siden 2003, og har vært trener for årgangene 1996, 1997, 1198 og 1999.

Han har sittet i styret i tidligere Yngres avdeling, og hadde vervet som sportslig leder og tok også ledervervet en periode.

I tillegg til lang tjeneste som trener har han bidratt til mer enn mange. At han tillegg har han vært ansatt som trener for A-laget i Ottestad siden 2012 har ikke vært med i vurderingen.

Frode Sandmoen

Har vært i Ottestad IL fotball siden 2003, og har vært trener for årgangene 1996, 1997 og 1998. Han avsluttet foreløpig sin "karriere" i Ottestad IL fotball i 2013 og var i Ottestad IL Fotball i 11 sesonger.

Han var en viktig grunn til at så mange spillere valgte å være med lenge på de årgangene han bidro. Et godt eksempel på at bragdmerket kan tildeles uten å være involvert i styre-arbeid/administrasjon.

Thommy Mikkelsen

Har vært i Ottestad IL fotball siden 2003, og har vært trener og lagleder for årgangene 1995,1996,1997,1998, 2000 og 2001

Siden 2011 ledet han arbeidet med A3 utredningen om Ottestad IL senior og yngres avdeling, som medførte etableringen av Ottestad IL fotball fra 2013.

Han har etter dette sittet som leder i fotballgruppen, og ledet den nye organiseringen av Ottestad IL fotball. Og har hatt mange av rollene i den nye "klubben" som begynner å ta form.

Berit Sel

Har årelang erfaring i dugnadsarbeid, alltid positiv og hjelpsom – et JA-menneske!
Stiller opp for alt; ski, sykkel, fotball, klubben, - uten Berit hadde Idrattsgallaene ikke gått like bra.

Hun har sittet mange år i styret for skigruppa, med ansvar for dugnad, kveldsmat, miljøsamlinger etc. Ikke minst åpner hun hus og hjem for idrettsungdom – og lar sin mann Konrad få holde på…

Konrad Sel

Er en særdeles aktiv aktiv person, godt synlig i mediebildet, som utrolig dyktig frontfigur i sykkelgruppa. Sportslig leder i mange år, aktiv i sponsormarkedet, bl.a. med våre 2 gule følgebiler /var det ikke Ford Mondeo fra Sulland..?)

Har også vært trener i skigruppa i en årrekke, samt trener for jentefotballen i flere år. Selvfølgelig aktiv selv, særlig som syklist, men er vel også kretsmester på langrenn (sr. stafett)
Fadder for Tufteparken Ottestad som skal bygges ved Ottestadhallen; han brukte hele 50-årsdagen sin på prosjektet som har bidratt med flere 100-tusen kr.
Vi kan fortsette med mye mer… - en knallbra kandidat til bragdmerket!

Anne Bergersen Grongstad

Et tvers gjennom dedikert og lidenskapelig håndballmenneske. Har vært aktiv spiller selv, keeper for OIL i 6-7 år.

Frivillig i OIL som trener for Ottestadhåndballen i tilsvarende lang tid. En slik ildsjel som vi trenger flere av! Engasjementet utenom idretten, bl.a. korpset, viser også dette.

Henning Olsen

Har vært i Ottestad IL fotball siden 1994 med et par avbrekk har han vært trener i tilsammen vært trener i 10 sesonger, og har trenet flere årganger ved kompetanse som assistenttrener og keepertrener. Tillegg har han vært trener for 2003 i 6 sesonger.

Han har i flere år vært ansvarlig for fotballskolen som arrangeres av Ottestad IL fotball. I tillegg til sin lange "karriere" som trener, sitter han i styret i Ottestad fotball.

Odd Arne Røe

Har vært i Ottestad IL Fotball siden 2004, og har hatt flere roller. Han har vært lagleder for 1995,1996,1997 og 1998 og har vært primus moter og kontaktperson for Old boys og B-laget.

Han har sittet i styret i flere år, og var i perioden 2011 og 2012 leder for Ottestad IL senior. Han sitter i dag i styret i Ottestad IL Fotball.

Veldig positiv og samarbeidsvillig kar. Og bare det å ha vært med så lenge uten at det er i forbindelse med egne barn er unikt.


Velkommen til nye hjemmesider!

Postet av Ottestad IL den 4. Jan 2016


Endelig er vi på plass med nye hjemmesider, og nå vil du finne alle våre idrettsgrupper og arrangementer under en og samme løsning!

Vi ber om tålmodighet med de nye sidene, det har vært en lang prosess med skifte av leverandør, og dermed har vi ikke hatt mange ukene på oss til å få fylt disse sidene med nyttig og interessant innhold.

Mer info legges ut fortløpende - og hvis det er noe du som utøver, forelder, samarbeidspartner el.l. savner på sidene våre, er vi takknemlige for et lite hint til post@ottestadil.no.


Med ønske om et godt og aktivt år!