Takk for et fint år!

Postet av Ottestad IL den 23. Des 2017

Kjære medlem, kjære støttespiller

 

Takk for mange fine opplevelser i 2017! Og takk til alle som gjennom frivillig innsats eller økonomisk støtte er med og skaper idrettsglede for våre barn og unge i Ottestad!

I dag er OIL det 5. største idrettslaget i Hedmark – og vi er stolte av at 1400 innbyggere i bygda Ottestad engasjerer seg i idretten.

I 2017 har vi levert masse gode idrettsprestasjoner. Begge våre A-lag, både damer og herrer, har spilt seg til opprykk og starter ny sesong i 3. divisjon. Vi har utøvere i flere idretter som utmerker seg på kretsnivå og landslag.

Men kanskje viktigst av alt, så har vi vært med på å skape mange gode relasjoner og morsomme, helsefremmende aktiviteter for barn og unge i Ottestad.

I 2018 fyller Ottestad IL 100 år, og vi ønsker å fremstå som en vital og fremtidsrettet 100-åring. Jubileumsåret skal brukes til å bygge verdier for fremtiden – mer stolthet, sterkere klubb, nye anlegg. Ottestadsamfunnet er i stadig vekst, og vi vet at idrettslaget betyr mye for bolyst og trivsel. Da må vi bygge en klubb som kan møte fremtidens utfordringer med anleggskapasitet og god organisering.

Allerede i mars starter vi bygging av to nye kunstgressbaner og en 100-meters løpebane i idrettsparken. Målet er at anleggene skal åpnes på stiftelsesdagen 28. mai. Innen året er omme håper vi også at nytt snøproduksjonsanlegg er på plass, så vi kan sørge for skiløyper i Ottestad når natursnøen uteblir.

Takk for godt samarbeid i året som har gått - vi gleder oss til fortsettelsen!

 

God Jul & Godt Nytt År fra

Ottestad IL v/styret og administrasjonen

Torfinn Kringlebotn       Mari B. Nordtun

Styreleder                        Daglig leder

 
Til fotballinteresserte gutter 17-, 18- og 19 år i Ottestad

Postet av Ottestad IL den 22. Des 2017

Bilderesultat for soccer t-shirts

Organisert idrett er den fritidsaktivitet som engasjerer flest ungdommer. Hva ungdomsidrett bør være er omstridt: Handler det først og fremst om rekruttering av eliteutøvere eller er det primære å utvikle gode treningsfelleskap for ungdom med ulike motiver for å trene?

Fotball åpner for et mangfold av opplevelser, og dreier seg om mye mer enn superdriblinger, kanonscoringer og høyest, sterkest og raskest. Garderobe-snakket, kameratskapet, samholdet og det sosiale nettverket man opplever i laget, klubben og i fotballmiljøet ellers, brenner seg fast i en fotballspillers minne og savnes langt mer enn egen – eller andres – streben etter å bli best den dagen skoa må legges på hylla.

Sittende styre i OIL Fotball er opptatt av at fotball skal være noe alle kan holde på med så lenge man ønsker. Hos OIL skal det være et tilbud som tillater alle å spille, uavhengig av ambisjon og ferdighetsnivå. Det vil si at det skal være rom for å spille ball med gutta og jentene, også etter at man har funnet noe viktigere i livet.

Samtidig har vi et klart uttalt mål om å drive spillerutvikling i klubben, dette for de som har ambisjoner om å prøve å ta ut sitt fulle potensiale. Det skal skje på spillerens premisser, men i henhold til klubbens retningslinjer. Riktige arenaer for dette besluttes i sportslig utvalg. Det vil være en lang vei å gå og vil ta lang tid, og det handler om å opprettholde lysten og iveren om det prestasjonsmessig går litt opp og ned. Den indre «driven» er egentlig den eneste gode variabelen her.

I en viss alder kan man bli karakterisert som spennende og som talent. For de som ikke opplever dette kan følelsen av å ikke ha det som skal til, raskt snike seg inn. Man kan da miste motivasjon for å fortsette satsingen mot å bli best mulig, eller glemme hvorfor man begynte å spille fotball – fotball handler om, når alt kommer til alt, å ha det gøy. Når man går på trening for å ha det gøy kan alt skje – for utviklingen fortsetter, for mange frem til man er 25-26 år. Både norsk og internasjonal fotball består av en mengde «late bloomers» - og gode holdninger og arbeidsmoral viser seg gang etter gang å slå «uttalte talenter» som mangler førstnevnte. La oss ta med at tippeligaen ikke bare består av sone, krets og aldersbestemte landslagsspillere, men også spillere som år etter år har jobbet med seg selv for å spille fast på 4.-, 3.- og 2. divisjonslaget i sin klubb for plutselig oppdage at de har blitt attraktive for tippeliga- og landslag.

Den 28. mai 1918 var 30 unge gutter i alderen 14 til 18 år samlet på en liten slette i «Kjonerudhagan» Det ble starten på «Bekkelagets Fotbaldlag» (senere slått sammen med Ottestad Ski til Ottestad Idrettslag). Det første styret ble valgt på dette møtet og hadde følgende sammensetning; Olaf Sjølie, formann, Birger Johnstad, sekretær, Andreas Bekkevold, kasserer og Vollert Johansen, materialforvalter – ingen av disse var den gang over 18 år.

I 2018 fyller vi hundre år. Vi vil ha blant de beste fasiliteter i kretsen å trene ved - både sommer og vinter. Vi ønsker å være en klubb som tar vare på både bredde og topp. Imidlertid ser vi at det aldersspennet som var drivkraften i fotballen for 100 år siden nå er i ferd med å falle fra. Vi inviterer derfor ALLE 17-, 18- og 19-årige gutter i OTTESTAD og OMEGN som kunne tenke seg å spille Juniorfotball for Ottestad IL fotball til et åpent møte hvor vi drøfter veien videre inn i 2018. Hvor legger vi ambisjonene for laget, hva gjør vi sammen gjennom 2018 for at fotballen skal være for alle, det den er ment å være – egenutvikling, felles moro, sammen om lagets mål.

Vel møtt til et hyggelig møte Tirsdag 09.01.2018 klokken 19.00! VIT AT VI VIL HA DERE MED!

Riktig God Jul og Godt Nytt År ønskes dere alle!

På vegne av Fotballstyret

Glenn Skjæret

Konstituert leder OIL Fotball
Block Watne-banen er signert!

Postet av Ottestad IL den 5. Des 2017

Ottestad IL og Block Watne har signert ny samarbeidsavtale, og fra neste år vil små fotballspillere fra hele regionen bli invitert til å spille på Block Watne-banen i Ottestad.

Block Watne er første bedrift som sikrer seg profilering på en av de nye 5’er kunstgressbanene i idrettsparken. I tillegg fortsetter bedriften å støtte skiløyper i Ottestad gjennom sitt bidrag til skigruppa, og de støtter våre hallidretter gjennom profilering i Ottestadhallen. Vi gleder oss over å ha en viktig støttespiller som Block Watne med på laget!

På bildet: Thomas Jahr (BW), Torfinn Kringlebotn (OIL), Dag Vegard Lund (BW) og Mari Nordtun (OIL)
Julekalenderne er klare for salg!

Postet av Ottestad IL den 19. Nov 2017

OIL-Julekalenderne selges av utøvere i barnefotballen i Ottestad, og inntekten går til drift av barnefotballen. Vi håper naboer, venner og familie vil kjøpe!

Lagledere i barnefotballen kan hente kalenderne på klubbhuset mandag 20.11. og tirsdag 21.11. mellom klokken 18-20.
Endringer i organisasjonen

Postet av Ottestad IL den 15. Nov 2017

Fra inneværende måned (nov) vil det bli endringer i organiseringen av OIL fotball.

Leder av fotballstyret, Thommy Mikkelsen, har trukket seg fra sitt verv med virkning 8.11.2017. Thommy har vært leder av fotballgruppa i 5 år, men ønsker nå å fokusere på andre ting. Vi takker Tommy for den innsatsen han har lagt ned for klubben gjennom mange år!

Ny leder vil bli valgt på klubbens årsmøte 21. mars 2018. Nå håper vi på en god prosess for å finne en engasjert person til oppgaven. Innspill kan formidles til fotballstyret eller leder av valgkomiteen Dag Westby, Tlf. 916 16 379.

I mellomtiden fortsetter fotballstyret, i samarbeid med hovedstyre, klubbens styreleder og administrasjonen, å planlegge kommende fotballsesong. Styret koordineres/ledes i perioden av Glenn Inge Skjæret. Tlf. 994 79 330. Styremedlemmer og kontaktpersoner finnes her: http://fotball.ottestadil.no/p...

Nå trenger vi også flere personer til ulike nøkkelroller i klubben, både til sportslig organisering, salg/markedsarbeid, kiosk-/innkjøpsansvar, dommeransvar, dugnadsoppsett m.m. Fotball starter også prosessen med å bli Kvalitetsklubb. Hvis du har lyst til å bidra med noe du brenner for, så ta gjerne kontakt med fotballstyret/klubb.
Løpsmoro i Ottestad siste helg i oktober!

Postet av Ottestad IL den 19. Okt 2017

Bli med på Ottestad ILs løpsfestival siste helg i oktober. Barneløp, stafetter for barn og voksne, terrengløp i ulike distanser. Alt foregår rundt Ottestadhallen og Fjetreskogen i vakkert høstlandskap.

NB! Klubbens egne medlemmer stiller gratis på stafettlag. Egen påmelding til denne, send en epost til post@ottestadil.no for å få tilsendt påmeldings-link. Håper alle idrettsgruppene stiller med lag og bidrar til en sosial løpshelg!

Info og påmelding på www.ottestadstienrundt.ottestadil.no
A-lagets to siste seriekamper

Postet av Ottestad IL den 6. Okt 2017

A-laget spiller borte mot Storhamar mandag 9.10. og hjemme mot Trysil lørdag 14.10. Bli med og hei dem frem!
Mestringstimen for de minste - FULLTEGNET

Postet av Ottestad IL den 5. Okt 2017

Mestringstimen er allerede fulltegnet. Responsen har vært enorm, 35 påmeldte etter fire timer, i tillegg har vi venteliste på 24 barn. Alle får beskjed om de har kommet med. Hvis vi klarer å utvide tilbudet i høst, sender vi ut ny informasjon. Herlig med så mye aktive folk i Ottestad!

*************************************************************************

Tirsdag etter høstferien starter vi Mestringstimen for barn født 2012-2014. Lekpreget aktivitet der barna skal bli glade i bevegelse og føle mestring! Sted: Ottestadhallen. Klokkeslett: 17-17.45.

Vi har plass til maks 35 barn, og ber derfor om påmelding. Klikk her for å melde på

(Alle får beskjed om de har fått plass eller ei. Vi setter opp venteliste i fall noen ikke møter eller trekker seg etter et par ganger).

Deltakelse koster 100 kr for 7 ganger, dette dekker medlemskap i Ottestad IL med forsikringer. Faktureres 1. november når vi er godt i gang.

Mer info om opplegg og instruktører finnes i pdf her.

Velkommen!
Bli med på løpsfestivalen i oktober

Postet av Ottestad IL den 2. Okt 2017

Siste helg i oktober arrangerer vi vår tradisjonelle HA løpsfestival Ottestadstien Rundt, og vi håper at mange vil bli med. Lørdag arrangeres stafetter for ungdom og voksne, søndag er det barneløp og terrengløp 5 km og 16 km. Velkommen til høstens vakreste eventyr!
Sees på Hias i kveld!

Postet av Ottestad IL den 2. Okt 2017
Kan bli opprykk for begge A-lag

Postet av Ottestad IL den 30. Sep 2017

Begge våre A-lag i 4. divisjon topper tabellen og spiller avgjørende kamper på hjemmebane de nærmeste dagene. Vi håper å fylle Hias med glade Ottestad-supportere som heier dem frem til seier! 

Damelaget spiller på Hias søndag 1.10. klokken 15, det blir lokaloppgjør mot Tangen/Vallset/Stange. Herrenes kamp mot Kongsvinger2 går på Hias mandag 2.10. klokken 19.30. Kom, kom!
Siste hjemmekamp på gress

Postet av Ottestad IL den 21. Sep 2017

Vårt A-lag herrer spiller sin siste hjemmekamp på gress på Ottestad stadion søndag 24.09. I løpet av vinteren starter arbeidet med kunstgress i idrettsparken. Vi håper at mange møter opp og heier frem Ottestad når de møter HamKam2 på søndag!

Minner også om at vi trenger DITT bidrag til ny kunstgressbane. Kjøp en andel eller gi en gave på VIPPS # 103684. http://www.ottestadil.no/p/26837/aksjon-kunstgress
Din grasrotandel er viktig for idrettslaget

Postet av Ottestad IL den 20. Sep 2017

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for utøverne i Ottestad IL. Og det koster deg ingenting!

Hver gang du spiller hos Norsk Tipping, kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å registrere OTTESTAD IDRETTSLAG som din grasrot-mottaker.

Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent* av spill-innsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, verken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

 • Hos kommisjonæren
 • Mobilspill
 • Norsk Tipping sine hjemmesider
 • SMS, send Grasrotandelen 985222304 til 2020
Sølv til Hjelseth i NM halvmaraton

Postet av Ottestad IL den 19. Sep 2017

I helgen løp Endre Hjelseth fra Ottestad IL friidrett inn til 2. plass og sølv i klassen 40-44 år under NM halvmaraton i Oslo. Dette gjorde han på tiden 1:19:50. Hjelseth løp inn til 77. beste tid sammenlagt i herreklassen i halvmaraton, der over 4500 løpere deltok.

Vi gratulerer Endre med sølvet! I tillegg til å være en av fire medlemmer i Ottestad IL friidrett, er Endre også leder av skigruppa i Ottestad IL.
Lyst til å bli med på volleyball?

Postet av Ottestad IL den 19. Sep 2017

Onsdag 18. oktober starter vi opp en volleyballgruppe for spillere i ungdomsskolealder. Gruppa blir et mix-lag, og vi har fått med oss to engasjerte, unge trenere fra Hamar Volleyballklubb til å lede treningene. 

 • Sted: Ottestadhallen
 • Start: Onsdag 18. oktober
 • Tid: Onsdager kl. 18-19
 • Treningsavgift: 600 kr/halvår. (lov å prøve noen ganger før man bestemmer seg)

Har du lyst til å prøve deg? Da er det bare å møte opp til første trening onsdag 18. oktober. Hvis du har spørsmål, kontakt med leder av OIL volleyball: Nils Ivar Nes, nilsnes@hotmail.com, tlf. 99693526.

PS. Vi har også et jentelag for jenter født 2005, 2006 og 2007, her er det plass til flere! Vi trener også på onsdager kl. 18-19 i Ottestadhallen.
Klart for håndballskole i høstferien!

Postet av Ottestad IL den 18. Sep 2017


Klikk på lenken for å komme til påmeldingssiden.
Velkommen på kamp!

Postet av Ottestad IL den 18. Sep 2017
Velkommen på kamp i kveld!

Postet av Ottestad IL den 13. Sep 2017
Maxi-rittet lørdag 16. september

Postet av Ottestad IL den 12. Sep 2017

Foto: HA


På lørdag er det sykkelfest ved MAXI storsenter i Hamar. Deltakerklasser fra barnehage til og med 7.trinn. Fine premier, fest og moro!

Lørdag 16.09. kl. 11-13. Startnummer  hentes før kl. 10.30.

Påmeldingen er åpnet: http://www.bstcm.no/kunder/maxistorsenter/maxirittet/

Påmeldingssiden stenger fredag 15.09. klokken 13.

Etteranmeldelse lørdag 16.09. utenfor MAXI klokken 09.30-10.30.

Velkommen til en herlig sykkelfest!
Temakveld for barnetrenere

Postet av Ottestad IL den 8. Sep 2017Hedmark Idrettskrets inviterer til temakveld i samarbeid med Ottestad IL:

Aktivitet for barn under 12 år – hva bør vektlegges, og hvordan?

Ottestadhallen

Onsdag 4. oktober

Kl. 18.00 – 21.00

 

Vi inviterer til en praktisk kurskveld med øvelser rettet mot barn under 12 år. Deltakerne oppfordres til å møte i treningstøy!

Temakvelden er en del av Aktivitetslederkurs barneidrett. Hvis det er interesse for det, Hvis det er interesse for det, kan vi supplere med flere kvelder slik at dette blir et komplett 16-timers aktivitetslederkurs, se brosjyre.  

Kursinstruktør Ingunn Fossmellem er en engasjert barnetrener med mye kunnskap om basistrening. Ingunn har hovedfag fra Norges idrettshøgskole og har bred erfaring med kurs-virksomhet over hele landet, blant annet som kurslærer gjennom Norges Idrettsforbund.

Temakvelden er gratis. Bindende påmelding innen mandag 25.09. KLIKK HER


Avle Christen Bjørn, Chr.Bjorn@idrettsforbundet.no

Mari Nordtun, mari@ottestadil.no, mobil 971 73 106                      

 

              
Klart for sykkelfest!

Postet av Ottestad IL den 5. Sep 2017

I helgen har du mulighet til å få med deg mye bra sykling i Hamar og Stange, når 750 startende inntar Gylne Gutuer sykkelfestival. Dette skjer: 

Fredag 8.9. arrangeres gateritt (Hamar Kriterium) rundt Koigen og Strandgata, her er det fellesstart og et forrykende tempo som gjelder. Start klokken 17, siste start kl. 18.45.

Lørdag 9.9. er det temporitt (Mot Klokka) fra Gubberud med individuelle starter, 12-16 km tur-retur forbi Stange kirke. Start klokken 10.

Søndag 10.9. går Norges Cup landeveisritt (Gylne Gutuer) av stabelen med start og mål i Stange. Rittet går langs en rute på 23 km, det 1/3 er smale grusveier, og de ulike klassene sykler fra 3-7 runder. Start kl. 9, siste start kl. 13, siste målgang rundt kl. 17. 

Kafe og publikumspunkt på Søndre Elton

Søndre Elton gård har vidstrakt utsikt til Gylne Gutuer-traseen, og løypa går rett gjennom tunet. Her er det med andre ord gode muligheter til å se sykkelrittet på kloss hold. Det blir åpen kafe på Søndre Elton fra 09.30-16.30 - en fin anledning til å kombinere god mat med actionfylt sykling.

PS. Merk at det vil bli noe stengte veier og omdirigeringer mens rittene pågår. Trafikkvarsel og mer info om rittene finner du på www.gylnegutuer.no 

Takk til alle våre sponsorer og støttespillere! Hæhre entreprenør, Block Watne, Utstillingsplassen Eiendom, Kaaterud Gård, Sulland, MyLift, Stange kommune, Sparebank1 Østlandet, Scandic Ringsaker, SC Finans, Moelven, Byggeråd, Komatsu og Hedmark Trafikk.

Truls Korsæth i luftig svev under Gylne Gutuer 2016

I fjor kom Truls Korsæth inn på første gutu på denne måten. I år er han proff i Astana-laget. Foto: Fredrik OlastuenGratulerer til G13!

Postet av Ottestad IL den 1. Sep 2017

TeamOIL 2004 vant G13, 9'er fotball i årets Grue-turnering. En flott prestasjon av 04-gutta!! 
En stor takk!

Postet av Ottestad IL den 17. Aug 2017

Takk til alle som har stått på og hjulpet til med gjennomføringen av Ottestad Tine Fotballskole i 2017!

Hjelpemannskaper:

Anne-Guro Skåret

Bente Skjønsberg(mat)

Marius Ingebretsen

Mari Nordtun

Henning Olsen

Knut Håvard Grindal

Martin Lindtorp

Konrad Sel  - Tufteparken

Erik Hulleberg

Kristian Sølberg  A-lag

Lars Henrik Myklebust

Bjarne Kiise

Trond Ola Berg

Simen Arnesen , A-lag

Anders Mortensholm, Indre Østland fotballkrets Ranveig Volla Glenn Skjæret Lars Palfi, A-lag Henning Lie, A-lag Ann Kristin Farstad

 

Instruktører:

Vebjørn Strandli

Herman Roseth

Bendik Blakstad

Ole Magnus Kvernvolden

Camilla Krogh

Remi Heggedal

Olav Kringlebotn

Sindre Kjeverud

Isak Tørring

Filip Okon

Kristiane Reigstad

Oda Brannstorp

Julie Blakstad

Niclas Kjeverud

Frøya Grøndal

Malin Akre

Mia Akre

Mats Brenden

Hanne Kristin

Eirik Hagen

Albert Vie

Onur Ufacik

Aksel Katralen

Sindre Østberg

Andrea Fledsberg

Kasper Okon

Emilie Guldahl, kjøkken

Kristian Sållmann

Casper Lochert

Jørgen Roseth

Guro Svelstad

Jakob Tørring

Elisabeth Lie

Eirik Brenne

Kasper Sæbø

Sander Olsen

Maria Schriwer, kjøkken

Johanne Østensen, kjøkken

Simen A-Lag HamKam

Nico A-Lag HamKam

Ane Helseth A-Lag Fart

Og ikke minst en stor takk til vår "fotballskole-general" Tore Roseth som har trukket i alle tråder og fått dette til å henge sammen!

 1 Kommentar

Snacks fra Hegsvold

Postet av Ottestad IL den 15. Aug 2017

I dag har vi vært så heldige og fått ferske, økologiske gulrøtter fra Hegsvold til fotballskolen. Smaker som godteri. Tusen takk!
Bli med på aktivitetsløype 9. august!

Postet av Ottestad IL den 7. Aug 2017

SpareBank 1 Østlandet inviterer alle barn i skolealder til parken i Strandgata (ved lekeplassen) onsdag 9. august klokken 15:00. Her arrangerer vi AKTIVITETSLØPYE for alle barn i forkant av Kirkebakken Grand Prix. Etter løypa er gjennomført griller vi pølser og får besøk av Ingvild og Maiken. Barna kan også få prøve å stå på rulleski og alle er velkommen til å besøke Smørebussen til Norges Skiforbund som er parkert på torget.

Møt opp og bli med å ha det moro!
Kampanjedager hos Monter

Postet av Ottestad IL den 14. Jul 2017

Vår samarbeidspartner Monter har kampanjedager 10.-22. juli. Masse å spare på blant annet terrassebord, garasjer og vinduer. Les kampanjeavisa. Minner samtidig om vår avtale med Monter som gir gode rabatter på ordinære priser. Husk å be om at kjøpet registreres på kontoen "OIL MEDLEM".

Les avtalen med Monter

Se alle medlemsrabatter

 
Høstfest med storband 21. oktober

Postet av Ottestad IL den 13. Jul 2017

Lørdag 21. oktober klokken 20 åpner dørene til Ottestadhallen hvor OIL fotball arrangerer fest sammen med Ottestad Storband med gjester. Åpent for alle over 18 år.

Billettsalget åpner 15. august. Mer info kommer på nettsidene etter hvert, men hold av datoen!

Overskuddet av arrangementet går til kunstgress i idrettsparken.

Praktisk info om fotballskolen 2017

Postet av Ottestad IL den 12. Jul 2017

Kjære deltaker på Ottestad TINE fotballskole 14.-18. august

Årets fotballskole nærmer seg, og vi håper du gleder deg. Det er 144 barn som har meldt seg på - 77 jenter og 67 gutter. Her kommer praktisk informasjon om gjennomføringen:

Start:Mandag 14.8. klokken 0800. Informasjon til barn og foreldre.

Sted: All aktivitet foregår i Ottestad idrettspark

Tid: Vi har åpent kl. 8-15, kjernetid er kl. 9-14.

Mat: Frisk frukt, melk og brødmat serveres hver dag - siste dag blir det grilling.

Utstyr: Ta med egen ball (merkes med navn!), og husk leggbeskyttere og gjerne fotballsko. Klær etter vær. Alle deltakere får utdelt en TINE treningstrøye og ryggsekk.

Program: Første dag blir deltagere delt inn i grupper etter alder. Omtrent 15 per gruppe, og hver gruppe får to instruktører. I år blir opplegget organisert med stasjoner, slik at hver gruppe flytter rundt til ulike øvelser. Siste dag er det turnering og grilling.

Instruktører: Instruktørene er elever ved ungdomsskole og videregående, de aller fleste har erfaring fra tidligere fotballskole. I tillegg har vi mange voksne med overordnet ansvar til stede på fotballskolen.

Fotografering: Vi ønsker å ta bilder under fotballskolen som kan brukes på nettsider m.m. Bildene brukes med varsomhet! Dersom noen vil reservere seg, bruk vedlagte skjema.

Vi vil takke lokale leverandører som sørger for at vi kan servere sunn og god mat og drikke på fotballskolen:
- TINE som leverer melk til lunsjene
- Lars Alhaug på Hegsvold gård serverer oss økologiske gulrøtter
- Rema 1000 Ottestad bidrar med Sponsorbrød

Velkommen til aktive dager sammen med gamle og nye venner!

Kontaktpersoner:
Tore Roseth (leder fotballskolen) tlf. 930 22 366, tore.roseth@gmail.com
Bente Skjønsberg (mat) tlf. 92650265, benteskjo@online.no
Mari B. Nordtun (leder OIL) tlf. 97173106, mari@ottestadil.no
Fotballagene trår til!

Postet av Ottestad IL den 21. Jun 2017


Alle våre fotballag bidrar med dugnader til kunstgress-aksjonen, og noen er godt i gang:

 • Barnefotball årgang 2008 og 2007 – deler ut informasjon til alle husstander i juni (uke 24-25)
 • Barnefotball årgang 2006-2005 – Står på stand på butikkene i Ottestad alle lørdager i juni, selger andeler og samler inn gaver. Står også med stand på A-lagskamper 19.6. og 27.6.
 • Ungdomsfotballen – Står på stand på butikkene i Ottestad alle lørdager i september, selger andeler og samler inn gaver.
 • A-lag og B-lag vil bli tildelt dugnader til høsten – foreløpig ikke avklart

Vi bretter opp ermene for kunstgress i idrettsparken!
Slik kan DIN BEDRIFT bidra

Postet av Ottestad IL den 21. Jun 2017

Vi håper lokale bedrifter vil støtte oss når vi skal bygge kunstgress i Ottestad Idrettspark! Slik kan du bidra:

KJØP AV ANDELER. Gå til andelskartet og velg din(e) andel(er) i det mørkegrønne feltet.

SKILT PÅ BANEN. Skilt med logoprofilering, 1250 kr/m/år, anbefaler 3-5 meter, minimum 2-årsavtale.

BANENAVN. 50.000 kr/år for hovedbanen, 20-25.000 kr/år for de mindre banene (9'er, 7'er, 5'er). Minimum 5-årsavtale.

For skilt eller banenavn, kontakt daglig leder Mari Nordtun, tlf. 97173106, mari@ottestadil.no
Vil din BEDRIFT støtte nytt kunstgress?

Postet av Ottestad IL den 21. Jun 2017

Vi håper lokale bedrifter vil støtte oss når vi skal bygge kunstgress i Ottestad Idrettspark! Slik kan du bidra:

KJØP AV ANDELER. Gå til andelskartet og velg din(e) andel(er) i det mørkegrønne feltet.

SKILT PÅ BANEN. Skilt med logoprofilering, 1250 kr/m/år, anbefaler 3-5 meter, minimum 2-årsavtale.

BANENAVN. 50.000 kr/år for hovedbanen, 20-25.000 kr/år for de mindre banene (9'er, 7'er, 5'er). Minimum 5-årsavtale.

For skilt eller banenavn, kontakt daglig leder Mari Nordtun, tlf. 97173106, mari@ottestadil.no
Inviterer til trenerkurs i volleyball

Postet av Ottestad IL den 20. Jun 2017

Har du spilt volleyball og ønsker å engasjere deg som trener? Nå inviterer vi til "Minitrener-kurs" i Ottestadhallen lørdag 16. september kl. 10-17. Kurset er gratis og åpent for alle over 14 år.

Ottestad IL etablerte egen volleyballgruppe tidligere i år, og foreløpig har vi et jentelag (årgang 2005-6-7). Vi ønsker å starte opp et eget mix-lag for ungdomsskoleelever, og gjerne flere lag hvis det dukker opp gode initiativ.

Du kan lese mer om kurset og melde deg på her: https://volleyball.klubb.nif.no/regionost/nyheter/...
Stjal showet og vant pris

Postet av Ottestad IL den 13. Jun 2017

I helgen deltok G2008 på Fotball Fiesta-turnering i Lørenskog, og mobiliserte til full innsats både innen sport og underholdning. Og dermed stakk de av med den gjeveste prisen av dem alle; FairPlay og Best in Show-prisen.

Vi gratulerer!

Fra premieutdelinga: https://www.facebook.com/fotballfiesta/videos/1015...


Velkommen på kamp!

Postet av Ottestad IL den 28. Mai 2017
Bli med og bidra til kunstgress i parken!

Postet av Ottestad IL den 28. Mai 2017

Om nøyaktig et år, den 28. mai 2018, fyller Ottestad IL 100 år. Innen den tid planlegger vi at både 11'erbanen og barnefotballfeltet i Ottestad idrettspark skal være dekket med kunstgress. Med våre 650 aktive utøvere i fotballgruppa trenger vi økt kapasitet - og med kunstgress kan vi øke bruksfrekvensen på banene fra 5 til 50 timer per uke.

90% av prosjektet er finansiert, og nå må vi brette opp ermene for å samle inn de siste 1,5 millioner kronene. Vi håper du vil bidra!

Les mer om prosjektet her
Frist for påmelding 20. juni

Postet av Ottestad IL den 22. Mai 2017

Årets Ottestad Tine Fotballskole arrangeres 14.-18. august. Dette er et tilbud til alle barn fra 1.-6. trinn (født 2010-2005). Velkommen til en aktiv og sosial ferieuke!

Påmeldingsfrist 20. juni.

Program: Ottestad TINE fotballskole 2017.pdf

Påmelding: http://www.deltager.no/ottestad_tine_fotballskole_...
Ottestad IL Volleyball er etablert!

Postet av Ottestad IL den 22. Mai 2017

Opptak av egen volleyballgruppe i Ottestad IL ble godkjent på årsmøte 29. mars, og gruppa er nå formelt godkjent av idrettskrets og særforbund.

I dag har vi et jentelag bestående av spillere i årgangene 2005-06-07. Laget har plass til flere spillere, det er bare å ta kontakt! Til høsten håper vi å starte et lag for spillere i ungdomsskolealder, og vi vil arrangere trenerkurs (minitreneren).Morsom stafett på Domkirkeodden!

Postet av Ottestad IL den 18. Mai 2017

Vår samarbeidspartner Bedriftsidretten arrangerer "Bike & Run" på Domkirkeodden mandag 12. juni. Fire etapper - to på sykkel (8km) og to løping (1,8km). Ren og skjær moro for glade mosjonister! Påmeldingsfrist søndag 21.5.
Ottestad A damer vs Nord-Odal

Postet av Ottestad IL den 10. Mai 2017

For første gang på rundt 25 år har vi et A-lag for damer i Ottestad IL, og det er det all grunn til å være stolte av! På fredag er det hjemmekamp på stadion, og vi oppfordrer folk til å møte frem og heie.
Velkommen på kamp!

Postet av Ottestad IL den 5. Mai 2017
Velkommen på kamp!

Postet av Ottestad IL den 5. Mai 2017
Løpe-kickoff på Sport1

Postet av Ottestad IL den 28. Apr 2017

Info fra vår samarbeidspartner Sport1 (Olrud):

Fredag (idag) og lørdag har vi løpe-kickoff her i butikken på Sport 1 Superstore Hamar! Dette innebærer at vi kjører på med -20% på løpesko og løpebekledning! I tillegg kan du bli med i trekningen av en Garmin pulsklokke med innebygd GPS, samt valgfri trøye eller tights/shorts fra Bjørn Dæhlie. Vi får også besøk fra flere leverandører, bl.a. fra Hoka, Bjørn Dæhlie, Inov, Salomon og Suunto. Kom innom for en hyggelig handel!

Fra 16.30 blir det arrangert felles løpetur fra butikken sammen med Espern. Her blir det muligheter for å teste nye løpesko. De som stiller opp til løpetur er med i trekningen av Hoka løpesko!

Velkommen!


(Medlemmer av Ottestad IL har faste rabatter på Sport1, SE AVTALEN)

Resultater fra Budor Skifestival 2017

Postet av Ottestad IL den 3. Apr 2017

Resultater "Ungdommens fristilsrenn":

resultater-del1Helt konge.PDF


Resultater "Kongejakta":

resultater-del2Helt konge.PDF
Velkommen til Helt Konge 1. april

Postet av Ottestad IL den 29. Mar 2017

Velkommen til Budor Skifestival HELT KONGE lørdag 1. april 2017.
PS! Det er flotte forhold på Budor og alt ligger til rette for en god skiopplevelse.

13.00 Ungdommens fristilrenn for alderskl. 8-20 år.

17.30 Kongejakta. Parstart 8-12 år, jaktstart 13-20 år

Premiebord til verdi av 60.000 kr. Beste klubb vinner treningshelg for opptil 50 pers. på Budor i sept/okt. Heiskort i Budor skitrekk til alle klassevinnere 11-16 og flott gavepremie til første løper i mål i 13-16 og junior på jakstarten. Helt Konge-lue til alle deltakere.

Helt Konge-afterski med skileik, kjelkeaking, grilling og musikk.

Starttider, traseer, profiler og påmelding ligger i terminlista hos Skiforbundet.
Barnefotballkveld på Hias tirsdag 21. mars

Postet av Ottestad IL den 21. Mar 2017

Vi minner om Barnefotballkveld (trenere/lagledere) 21. mars kl. 18.30 på Hias.

Obligatorisk for trenere i barnefotballen - men nyttig for lagledere også :)

Mer info finner du HER

Velkommen!

Vi minner om!

Postet av Ottestad IL den 14. Mar 2017

Årsmøte i OIL Fotball 15. mars kl. 20 på klubbhuset

Barnefotballkveld (trenere/lagledere) 21. mars kl. 18.30 på Hias

Velkommen!
Velkommen til Helt Konge 1. april

Postet av Ottestad IL den 13. Mar 2017

Velkommen til Budor Skifestival HELT KONGE lørdag 1. april 2017.
PS! Det er flotte forhold på Budor og alt ligger til rette for en god skiopplevelse.

13.00 Ungdommens fristilrenn for alderskl. 8-20 år.

17.30 Kongejakta. Parstart 8-12 år, jaktstart 13-20 år

Premiebord til verdi av 60.000 kr. Beste klubb vinner treningshelg for opptil 50 pers. på Budor i sept/okt. Heiskort i Budor skitrekk til alle klassevinnere 11-16 og flott gavepremie til første løper i mål i 13-16 og junior på jakstarten. Helt Konge-lue til alle deltakere.

Helt Konge-afterski med skileik, kjelkeaking, grilling og musikk.

Starttider, traseer, profiler og påmelding ligger i terminlista hos Skiforbundet.
Krafttak mot kreft - innsamling i Ottestad

Postet av Ottestad IL den 8. Mar 2017

Torsdag 9. mars fra klokken 17 vil frivillige bøssebærere ringe på dører i Ottestad for å samle inn penger til årets "Krafttak mot kreft". Vi håper dere tar vel imot dem!!

De som stiller som bøssebærere i år, er unge fotballspillere fra Ottestad IL, russen på Stavis og Jønsberg og medlemmer i Bygdeungdomslaget og Bygdekvinnelaget.

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. I år går pengene til å hjelpe de som har en kreftsykdom de ikke kan bli friske av. Du kan lese mer om aksjonen HER

Går du glipp av bøssebærerne, så kan du fortsatt donere penger. Ønsket beløp overføres til kreftforeningens konto nummer 1503.07.66056 og merkes med "441135" som er aksjonsnummeret for Stange.
Årsmøter i Ottestad IL 2017

Postet av Ottestad IL den 6. Feb 2017

Velkommen til årsmøte i Ottestad IL onsdag 29. mars kl. 20 på klubbhuset. Alle medlemmer over 13 år er stemmeberettigede. Saker som skal fremmes for årsmøte må være oss i hende senest 15. mars, sendes til post@ottestadil.no. Innkalling med saksliste er sendt til medlemmene og ligger her.

Vedtekter Ottestad IL.

Årlige møter i idrettsgruppene

 • 1. mars: Håndball Årlig møte kl. 1930-2100 på klubbhuset. (trener-/lagleder-/dommersamling kl. 1800-1930 samme sted)
 • 7. mars: Sykkel Årlig møte kl. 19 på Kjonerud
 • 15. mars: Fotball Årlig møte kl. 20 på klubbhuset.
 • Ny dato: 22.mars: Innebandy Årlig møte kl.18 på klubbhuset
 • 23. mars: Ski Årlig møte kl. 18 på klubbhuset

De årlige møtene behandler gruppens regnskap, budsjett og årsmelding, samt fremmer kandidater til styret (disse velges formelt på klubbens årsmøte). Innspill til saker må sendes til gruppene senest to uker før møtet.

Vi håper du vil bruke din stemmerett for å påvirke klubbens arbeid!
Fotballskole 2017

Postet av Ottestad IL den 1. Feb 2017

Ottestad fotball inviterer til fotballskole siste uke i skoleferien 2017. Fotballskolen arrangeres fra 14.-18. august, for deltakere født 2005-2010. Vi fyller på med mer info på denne siden etter hvert! Det vil bli sendt ut epost til alle klubbens medlemmer når påmeldingen åpner.
Fotballskole 2017

Postet av Ottestad IL den 1. Feb 2017

Ottestad fotball inviterer til fotballskole siste uke i skoleferien 2017. Fotballskolen arrangeres fra 14.-18. august, for deltakere født 2005-2010.

Vi fyller på med mer info på denne siden etter hvert! Det vil bli sendt ut epost til alle klubbens medlemmer når påmeldingen åpner.
Selg ditt brukte idrettsutstyr!

Postet av Ottestad IL den 25. Jan 2017

Nå har vi laget en egen side hvor OIL'ere kan selge og kjøpe brukt idrettsutstyr. Vi håper mange vil benytte seg av muligheten!

Klikk på bildet eller gå til "Medlem-Kjøp og salg". Tekst legges ut først, bilde lastes opp til slutt. Løsningen er under utvikling og vil bli enda enklere etter hvert.
Volleyballtrening starter opp igjen 4. januar

Postet av Ottestad IL den 3. Jan 2017

Vi er klare for et nytt år med volleyball, og treningene starter onsdag 4. januar i Ottestadhallen (kl. 18-19).

Volleyballgruppa vår består nå av 10 spillere (jenter født 2006-07), og vi har plass til flere!

Fra våren 2017 innføres en treningsavgift på 600 kr/halvår - dette skal gå til å dekke halleie, utstyr og drakter. I tillegg må man være medlem av OIL, medlemskapet koster 200 kr per år (betales kun en gang, uansett hvor mange idretter man er aktiv i).

Vi håper å delta på en turnering i mars, og vi ønsker å kunne tilby Minitrener-kurs til de som er interesserte. Mer info følger.

Velkommen til en ny sesong!