Ute-treningene starter!!

Postet av J2007 den 14. Mar 2017

Hei alle

– torsdag den 09.03.17 ble vårens siste inne-trening avviklet. Vi har hatt en morsom tid inne, med litt teknikktrening og mye benke-fotball. Fra og med torsdag 16.03.17 kjører vi de 7 neste ukene treninger på Hias fra kl 1800-1930. Vi disponerer ½ Bane og deler bana med G 12.

Etter treningene vil vi så smått kjøre i gang ca. 10-15 min. uttøying slik også dette blir en del av treningskulturen til jentene.

Ellers vil vi ha 3 mantra vi vil jobbe ekstra med frem mot – og gjennom - sommeren. Områdene er 1) Fokus/nøyaktighet (i alt vi gjør) – 2) Tempo (handle raskt uten at det går ut over nøyaktigheten) – 3) Pasninger (hvor nøyaktighet er viktigst, mens kraft og tempo vil ha fokus) Dette er ting som har vært fokusområder på treningene innendørs i vinter.

Hva angår treningene ellers, så er det greit å være godt påkledd til trening, da Hias-stranda ofte har en sur trekk å by på. Det går heller ann å lette litt på antrekket etter hvert.

Ellers; På treningene i år ber vi om at alle jentene legger seg til en vane å ta med seg sin egen ball på treningene, med riktig lufttrykk. Vi skal bruke mest mulig ball i alle øvelser – da er det all right med «min» ball. «Kula som fikser alt». Gjennom å bruke – og ha et forhold til sin egen ball er håpet å stimulere til at den sniker seg inn i jentenes liv – og blir benyttet litt utenom treningene også. Fotballen skal bli like viktig som leggskinn og fotballsko.

Om ikke alt for lenge legger vi opp til å avholde et foreldremøte hvor årets opplegg presenteres. Erik kommer tilbake med dato for dette, og andre formaliteter, så fort ting er landet.

Med dette er det bare å ønske velkommen til årets første ute-trening på Hias!!


Med vennlig hilsen

Glenn og trener-teamet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.