Nå braker det løs igjen!

Postet av Lars Hulleberg den 7. Aug 2017


Tirsdag 20.00 sparkes høstsesongen i gang for A-laget. Nå skal tabell-ledelsen forsvares!

Vårsesongen ble avsluttet med et real smell. Bokstavelig talt. Sebastian Solberg rakk innom både tannlege- og legevakta før han satte seg på flyet sørover.

Hardhausen er igjen spilleklar når laget løper utpå Børstad tirsdag kveld.

Men. Selv om det har vært sommer og ferie har det skjedd mye rundt laget. Vi tar de mindre gode nyhetene først.

Et par spillere har forsvunnet. Ruben Krogstad takket for seg etter seieren borte mot KIL2. Kristian Aasen skal forsvare fedrelandet det neste året. Men noe får vi nok sett av en av divisjonens høyeste stoppere utover høsten.

Så, over til sommerens ulykkesfugl. Herman Roseth er ikke først og fremst kjent for et hardt skudd, men i sommer fikk Erik Hulleberg oppleve at vingen har krutt i støvelen. Roseths skudd traff Hulleberg i håndleddet. En tur på legevakta, ble til røntgen på Elverum, røntgen der ble til operasjon. Et komplisert brudd i hånda er resultatet for den nå gipsa 24-åringen. Det er uvisst når han er tilbake på banen.

Så over til de mer positive nyhetene. På trening de siste ukene har det vært flere nye ansikter å se.

Kristian Kolshus. Politimann, utdannet pilot og midtstopper. Fikk et stygt brudd i foten i fjor høst og har derfor spilt minimalt med fotball siden. Sist spilte han for HIL. Nå skal han hjelpe oss på veien mot opprykk.

Jonas Kojedal Bye. 25 år gamle Jonas var kaptein i Ottestad før han ga seg halvveis i sesongen i fjor. Nå har kroppen fått hvilt og "Koje" er igjen klar for spill for oss. PS! Han er fortsatt på ferie, så han er ikke med til Børstad.

Ole Iversen. Vårt siste tilskudd i Ilseng-gjengen. Spilte sist i HamKam.

Dima Yampolskyy. En rutinert stopper/back som i sin tid kom til Dala i 2. divisjon. Der spilte han flere sesonger før han ble en del av Munkene. Nå er ukraineren klar for å steppe opp fotballsparkinga igjen. Hva passer vel bedre enn at debuten kommer mot gamleklubben.

Velkommen skal dere være!

Så nevner vi også at Tor Torgersen vil være med som keepertrener utover høsten.

MBK Domkirkeodden - Ottestad, Børstad 2000. Vi oppdaterer kampen både på Twitter og Facebook.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.