Keeperspirer på Keeper-treff hos Ham-Kam

Postet av Ottestad IL den 11. Jun 2018

I strålende sommersol søndag 10. juni, møtte en gjeng unge, spente og spretne Keeperspirer fra Ottestad IL Fotball for å lære mer om arbeidsoppgaver som hviler på den som står mellom stengene på en fotballbane.

Dagen var lagt opp med 2 økter - den første kl. 10:00 til kl. 11:15 - så litt lunch og dernest ny økt kl. 12:00 til kl. 13:15. Tiltaket var åpent for alle gutter og jenter fra 10 til 15 år og OIL Fotball sponset opplegget for 2 keepere fra hver av årgangene på jente- og guttesiden i dette alderspennet.

Ansvarlig for det faglige opplegget var keeperansvarlig i HamKam Yngres, HamKam Fotball og Wang Toppidrett - Rolf Høgmo. Rolf innehar UEFA keepertrener A - lisens og har blant annet lang erfaring fra forskjellige landslag, samt Fredrikstad og Lillestrøm. 

Stikkord for Keepertreffet var kvalitet, utfordring, mestring og utvikling pakket inn i en lystbetont  kontekst, noe samlingen på alle vis etterlevde. Oppsummeringen fra noen av våre deltagere var kort og konsis - "Dette var skikkelig gøy" - og denne uken vil nok keeperspillet på enkelte Ottestad-lag bære preg av overarms-kast og underarms-kast og og enkelte feberredninger i utstrakt kropps-positur nede ved stolperøttene.

Takk til Rolf Høgmo og HamKam for å skape en arena for påfyll og motivasjon for de yngste keepere.

Ottestad-gjengen klar til dyst - Deltakere fra Ottestad: Ida (J03), Una (J06), Harald (G05), Oda (J06), Pernille (J07), Signe (J07).  

De første instruksjoner gis på feltet!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.