Kunne du tenke deg å delta i administreringen av Ottestad IL - Fotball?

Postet av Ottestad IL den 25. Okt 2018

Administreringen av Ottestad IL Fotball, både den daglige driften og sett i et lengre perspektiv, er avhengig av at flere frivillige verv er besatt av engasjerte personer. Over tid skjer det utskiftninger i styret og andre verv, og nye personer må inn. Fotballgruppa er på utkikk etter personer som har lyst til å bidra i denne sammenheng. Det stilles ingen krav til fotballkompetanse for de fleste av vervene. Det eneste som trengs er engasjement og litt lokalpatriotisme - sammen med lysten til å skape noe, forme noe og glede noen! Ja - det tar noe av din tid som du tenker du kan bruke til andre ting - men det å gjøre noe i sammen med andre og se resultater av det vokse frem, gir noe så voldsomt mye tilbake, at vi som tok steget inn i dette i sin tid kjenner på abstinenser når vi er utenfor miljøet i kortere perioder.

Er ungene ute av redet eller har jobbsituasjonen endret seg, så du endelig har tid til å prioritere andre ting? Vi hører gjerne fra deg. Man MÅ ikke ha barn i klubben for å bli en integrert del av klubben heller. Har du flyttet inn i nabolaget, er du bestefar eller bestemor, onkel-, tante eller kanskje en bror. Er du pensjonist, mosjonist eller har du aldri blitt spurt - om du tror du har kompetanse, egenskaper eller simpelthen tenker at du kan ha noe å bidra med - kontakt oss. Ingen bidrag er for små i OIL fotball - vi trenger alle slags folk, uansett - selv om du som tidligere nevnt ikke skulle ha erfaring med fotball i det hele tatt. 

Styret vil, gjennom Kvalitetsklubb-prosjektet som pågår reorganisere enkelte av de mest tidkrevende vervene, slik at arbeidsbelastningen for den enkelte blir overkommelig i en ellers travel hverdag. Når Ottestad IL Fotball er sertifisert som kvalitetsklubb har fotballgruppa utviklet et styrings-rammeverk som vil være til god hjelp for de involverte. Om du føler for å kunne ta på deg et verv nå, så vil du i tillegg få anledning til å bidra til å legge disse rammene.

Styret i fotballgruppa ønsker tilbakemelding fra enhver som ønsker og har mulighet til å bidra i administreringen av Ottestad IL Fotball. Nærmere beskrivelse av de ulike verv kan vi komme tilbake til etter hvert.

Fotball er en viktig fritidsaktivitet for barn, ungdom og de litt eldre i Ottestad. Det er derfor viktig at et godt tilbud kan opprettholdes og videreutvikles. Vi håper alle som har mulighet til å bidra gir oss et hint. Ta en prat med oss da vel - så ser vi om det er noe som kan fenge.


Send en kort, liten e-post til FIKS-ansvarlig Kristin Graaberget - kristin.graaberget@gmail.com , eller legg igjen en kommentar under her og vi tar gjerne kontakt med deg for en prat.


Med kryssende fingre og ønsker om en fin høst.


Styret i Ottestad IL Fotball


Kommentarer

— Guest