Kampnotat Rælingen 27/4 - En godt gjennomført kamp til tross for tap

Postet av J17 - 2020 den 29. Apr 2019

Etter en god første kamp i J17 regional serie mot Storhamar hvor vi tapte knepent i sluttminuttet og en andre seriekamp mot Vålerenga hvor vi spesielt i 1. omgang spilte med høye skuldre og for mye respekt var vi klare for å ta imot serieleder Rælingen til årets første kamp i parken. Det var en spent, men heltent gjeng som denne gangen bestod av en ren 03/04 årgang. Rælingen kom best i gang, men våre jenter stod bedre etter hvert som kampen skred frem. Det var flere muligheter for begge lag, men Rælingen med et lite overtak som etter 31 minutter resulterte i mål til Rælingen.  Rælingen hadde nå en god periode og Ottestad ble hengende litt etter, og etter 37 minutter ble det 0-2 etter gjennomspilling i midten. I siste minutt før pause traff Rælingen på et langskudd slik at pauseresultatet var 0-3. I andre omgang kom Ottestad best i gang med flere gode angrep og halvsjanser. Etter 50 minutter kom Maria på løp med ball opp mot dødlinja og fikk lagt inn på tåa til Julie H som dyttet ballen i mål til redusering 1-3. Dette gav en boost for jentene og Ottestad fortsatte med godt spill de neste minuttene. Rælingen var hele tiden farlige, og i 62 minutt gikk Rælingen opp i 1-4 ledelse. Ottestad hadde bedre flyt i spillet i 2. omgang, og var farlige de gangene pasningsspillet satt. I det 73. minutt fikk Julie Aasen ballen, ristet bort motspiller og dunket inn til 2-4. Nå kom Rælingen mer på hugget igjen ved å stå høyere og i 79’ minutt fikk de inn ytterligere en ball etter en situasjon som kanskje like gjerne kunne vært offside. Både Rælingen og Ottestad hadde sine sjanser de siste minuttene, men kampen endte med et 2-5 tap. Til tross for sifrene så er vi godt fornøyd med innsatsen til alle jentene i dagens kamp. I denne serien møter vi et nivå som svært få av våre jenter har møtt tidligere, men laget utvikler seg stadig så det blir spennende å se om dette gir resultater etter hvert.

Takk til Rælingen for kampen og til dagens dommertrio som bestod av Amar Licina, Hedda Wenseth Vestlund og Einar Gjerde.