Ny juniortrener gutter på plass!

Postet av Ottestad IL den 25. Nov 2019

Alexander Ødegaard, ny juniortrener.

Vi er stolte over å kunne presentere; Alexander Ødegaard signerte trenerkontrakt i dag som ny trener for Juniorlag Gutter i Ottestad IL Fotball.

Alexander vil bli en flott tilvekst og bidragsyter for våre eldste gutter og sikre en god kontinuitet i vår utviklings-trapp med sikte på spill på seniornivå. Gjennom sin brede erfaring vil han besitte kompetanse til å kunne ivareta både bredde og topp hos våre eldste ungdomspillere.

Alexander har, til tross for sin unge alder, opparbeidet seg høy trenerkompetanse og har lang trenererfaring bl.a fra Nordstrand og Oppsal i Oslo - og nå sist i HamKam. Alexander har UEFA B kompetanse og har ellers erfaring fra ulikt arbeid i fotballskoler og akademier hos klubber som Oppsal, Nordstrand, Ullern og Vålerenga. Han har videre jobbet med analyse og spillerutvikling og også bidratt som trenerutvikler. Alexander har ellers gjennomført ukevise studiebesøk hos klubber som Ajax, Manchester City og Espanyol, noe som skulle tilsi at å få Alexander inn i trenergruppa i OIL vil være en veldig nyttig og god tilvekst. 

Vi ønsker Alexander hjertelig velkommen til oss i Ottestad IL Fotball!

----

NB! SPILLERMØTE FREDAG 29. NOV KL 1700-1830. 

Vi håper alle juniorspillere og støtteapp. har anledning. 

Alexander vil der presentere opplegget for sesongen.

Hilsen sportslig ledelse


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.