Sunne vattenlandet cup, 1-3 juli 2016

Postet av J2004 den 1. Jul 2016

Se nettsiden til: Sunne sommarland cup

Vi skal spille mot 03-jenter (F-03). NB: Første kamp er fredag kl 14:00, siste kamp er søndag kl 13:00 eller 14:00. Kampene spilles 2*20 min.

KAMPENE (med forbehold om endring)

Vi får 6-7 kamper på 2 * 20 minutt

Fredag kl 14

Bane H

Eda IF 03

Ottestad IL

Fredag kl 16

Bane J

Ottestad IL

Eidskog

Fredag kl 19

Bane I

Götlunda IF

Ottestad IL

Lørdag kl 10

Bane I

Eidskog/Magnor 04

Ottestad IL

Lørdag kl 12

Bane I

Ottestad IL

Töcksfors

Søndag ????

sluttspill


Spillere: Disse spillere har jeg notert er med: Selma, Sofie, Mille Marie, Jenny, Idun, Ida, Hedda, Hanna, Guro, Emma NF, Atina. Meld fra hvis det er endring!

Hvor:
Sunne ligger ca 3 timer i bil fra Hamar (via Kongsvinger eller Finnskogen). De som ikke har mulighet til å reise så tidlig, må selv avtale skyss for spilleren med noen andre. Kampene foregår rett utenfor gjerdet til camingen.

Overnatting:
Håper alle nå har skaffet seg overnatting. Hver og en ordner selv med overnatting og mat, men vi ordner felles mat lørdag kveld. http://www.sunneswecamp.se/ Telefon: +46 (0)565 – 167 70.

http://kolsnas.comers.se/comers/pages/showpage.jsp...

For telt eller campingvogn foreslår vi omtrent samme område som i fjor. Rekken med plassene ca 340 til 349. Plassene har strøm. I tillegg kommer det depositum på «passerkort» og eventuelt dusj. Eventuell inngang til vattenparken kommer også i tillegg (se under).

Sosialt

Fredag: Vi treffes på kampene! Ikke felles mat denne kvelden.

Lørdag: Etter at jentene er ferdig med å spille har vi resten av dagen fri. De som ønsker det, kan rekke en tur i badeland. Dette må en betale selv (inngår ikke i vårt deltakerkort).

Lørdag kveld:

Vi samles for felles grilling på campingen Kl 18:00. Team 04 kjøper inn felles grillmat med tilbehør. Betaling for felles mat sammen med deltakeravgiften (200,-) sendes ut rett etter cup’en. Hver og en tar med bestikk, tallerken og drikke, - og campingstol/bord til seg og sine. Hvis noen har tak-telt kan det også være greit å ha, siden været ser ut til å bli ustabilt. Ta gjerne med grill, siden vi ikke tar med felles grill!

Senere blir det litt konkurranse eller aktiviteter.

Vi gleder oss!! Ta gjerne med noe gult/svart til heiagjengen.


Badeland, siste melding fra cup-en:

De som önskar köpa inträde till Sunne Sommarland för hela helgen kan med fördel göra det på IFK Sunnes kansli. (ingår i A-kortet) (...vi har B-kort)
Där incheckningen sker. (...klubbhuset)
Det kostar då 200 kr och gäller från fre-sön.

Alla kan köpa...småsyskon, mormor m.m
Alla ska bada :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.