Simen Arnesen ny hovedtrener i OIL.

Postet av Leif Jostein Nordli den 19. Okt 2016


Simen Arnesen tar over hovedansvaret for OIL etter Leif Nordli etter denne sesongen. I trenerteamet får han med seg tidligere OIL-spiller Amund Berge og dagens hjelpetrener Martin Lintorp.

Simen har spilt for OIL i 3.div i flere sesonger, og står med i alt 205 kamper for OIL til og med sesongen 2015. I år har han spilt for naboklubben Ridabu i 4.div.

Simen er en fotballfaglig sterk person med klare meninger om hvordan fotball skal spilles. Han var selv en teknisk god spiller som likte mye ballkontakt, og var med på å produsere mange mål i sin tid i OIL. Dette vil nok også prege han som trener. Simen fikk tittelen Årets Lagspiller under OIL Idrettsgalla 2014. Med sitt gode humør og sin gode replikk er han en høyt verdsatt person i OIL-miljøet. Simen har uttalt at han ønsker å fortsette å satse på unge treningsvillige spillere, men at han ønsker å knytte til seg noen spillere med erfaring som kan være med å utvikle dagens unge spillere i Ottestad. Vi ønsker Simen velkommen til OIL!

Amund Berge har takket ja til jobben som hjelpetrener i OIL. Han har tidligere spilt 138 kamper for OIL i 3.div. Hans siste sesong var i 2014. Amund har nå flyttet hjem etter flere år i Oslo med studier og jobb. I Amund får vi en stødig person som vil bli en viktig bidragsyter både på og utenfor banen. Vi ønsker Amund velkommen tilbak i OIL.

Martin Lintorp fortsetter som hjelpetrener for OIL. Han har nå vært med A-laget i to sesonger og vil være den som bærer videre kontinuiteten i laget, og som kjenner våre unge spillere godt. Martin er en stødig kar som er en svært viktig bidragsyter på feltet og i garderoben. Vi er svært glad for å ha Martin med videre.

I tillegg til disse skal det også på plass keepertrener og et støtteapparat rundt laget. Vi håper på å få med Arve Holst videre som keepertrener, men dette er ikke avklart.

OIL A-lag står sterkt rustet til neste års sesong i den nye Kretsserien. Vi ønsker Simen og teamet hans lykke til!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.