Nå forsvinner Hias-matta til resirkulering

Postet av Ottestad IL den 5. Jul 2021

I dag og i morgen blir rullene lastet på 7 semitrailere og kjøres til Tebe sport sitt anlegg i Melhus sør for Trondheim. Der blir kunstgress, sand og gummigranulat separert og alle deler blir gjenbrukt som råvarer i annen industri. I etterkant vil vi motta en miljørapport som viser hvor mye råstoff man fikk ut av prosessen og hva de blir gjenbrukt til.

Takk til alle ivrige medlemmer som stilte opp på dugnad for å rulle opp det gamle kunstgresset forrige uke!  

Nå gjenstår noen dager med avretting og finpuss av underlaget før Unisport kommer hit den 12. juli for å legge nytt kunstgress med miljøvennlig innfyll på Hias-banen. Snart i mål!

Foto Bjarne Kise0 Kommentar

Takk for støtten til sykkelparkering!

Postet av Ottestad IL den 2. Jul 2021

Vi er utrolig takknemlige for gavemidlene som har kommet inn til sykkelparkering ved klubbhuset. Private givere har bidratt med 1300 kr, og Sparebank1 har bidratt med 30.000 kr gjennom prosjektet "Alle henda tilbake". 

Pengene vil gå uavkortet til sykkelstativ og bom foran klubbhuset. For å hindre biltrafikk og sikre god plass til sykler.

I løpet av juli vil plassen foran klubbhuset bli opparbeidet og asfaltert, og i august vil vi lage sykkelparkering med støttemur ut mot veien. Området skal sperres av med bom sånn at så mange som mulig kan parkere sykkelen trygt hos oss når de trener eller er på tur. I tillegg får vi en ny, utendørs innebandybane bortenfor garasjen og grillplassen. Dette er den samme banen som sto ved ungdomsskolen før arbeidet med svømmehallen startet opp. Bandybanen vil være tilgjengelig for alle.
0 Kommentar

Hias stenges fra 22. juni

Postet av Ottestad IL den 16. Jun 2021

Fra og med tirsdag 22. juni stenges Hias-banen for all aktivitet, og vil være stengt frem til 1. august. I denne perioden skal det gamle kunstgressdekket fjernes og byttes ut med nytt, miljøvennlig dekke fra Unisport.

Vi ber om at alle informerer sine barn og ungdommer om at banen er stengt i perioden.

Dersom det er lag som har treningstid på Hias-banen i denne perioden, ta kontakt med bjarne@ottestadil.no for å få forslag til nye tider i parken, vi har ledig lørdager og søndager.


0 Kommentar

Stem på vår Spleis for ny sykkelparkering

Postet av Ottestad IL den 2. Jun 2021

Vi i Ottestad IL ønsker å legge til rette for tryggere sykkelparkering i idrettsparken. Derfor har vi startet en Spleis for å kjøpe inn sykkelstativ og bom foran klubbhuset. Slik at det blir enklere og tryggere å parkere sykler når man skal på trening og kamp.

I perioden frem til 13. juni deltar alle Spleiser i en konkurranse om å vinne gavemidler fra Sparebank1 Østlandet.

Bli med og stem på oss så ofte du kan (trykk «gi din stemme»), så har vi større sjanse for å vinne ukepremier. Støtt oss gjerne også med et pengebidrag.

På slutten av kampanjeperioden er vi med i trekningen om midler fra en fellespott på inntil 10 millioner kroner. Mer informasjon om Sparebank1 sin kampanje Alle Henda: https://www.spleis.no/allehenda


0 Kommentar

Hils på Børre!

Postet av Ottestad IL den 2. Jun 2021

Dette er robotklipper Børre, vår nye medarbeider. Hans oppgave er å holde treningsfeltet i idrettsparken grønt og fint og kortklipt til enhver tid.

Børre vil være i farta på dagtid frem til klokken 16, og etter klokken 21 om kvelden. Vi ber om at folk lar ham få jobbe i fred, og ikke rører ham selv om han stopper. Vi får varsel på sms hvis han tar uplanlagte pauser i arbeidet.

Stor takk til Børre Johnstad som har vært leverandør og konsulent for etablering av ny gressplen på treningsfeltet. Og til banemester Bjørn, anleggssjef Bjarne, medhjelper Sven Peter Sinnerud og Mandagsklubben for jobben som er gjort med drenering og etablering i fjor.

Foto Bjarne Kise


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline