Ny gratiskamp på Briskeby

Postet av Ottestad IL - Fotball den 23. Okt 2021


HamKam inviterer alle spillere, trenere, foreldre og lagledere i Ottestad fotball til kampen mot Ranheim klokken 15.00 søndag.

Påmelding via lagleder. Eller kontakt Bjarne@ottestadil.no direkte.

Lagleder/trener for hvert lag melder antall til Bjarne@Ottestadil.no innen klokken 10.00 søndag.

Oppmøte klokken 14.30 i Fredvang Alle (samme som sist).

Det blir et separat felt på Briskeby hvor Ottestad vil sitte.
HamKam inviterer til toppkamp på Briskeby

Postet av Ottestad IL - Fotball den 25. Sep 2021

HamKam inviterer alle spillere, trenere og lagledere i Ottestad fotball til toppkampen mot Jerv klokken 18.00 søndag.

Lagleder/trener for hvert lag melder antall til Bjarne@Ottestadil.no innen klokken 10.00 søndag.

Oppmøte klokken 17.30 i Fredvang Alle i Ottestad-overdel. Ottestad-tøy er din inngangsbillett.

Det blir et separat felt på Briskeby hvor Ottestad vil sitte.

Foreldre som ønsker å være med må kjøpe billett selv.


Spørsmål?
Bjarne Kise - 900 43 814

Vi ønsker oss flere jenter på fotballskolen!

Postet av Ottestad IL - Fotball den 12. Jul 2021

Er det flere jenter i alderen 7-12 år som vil være med på fotballskole siste uka i skoleferien? Vi har plass til noen til, og vil gjerne fylle opp jentegruppene.

På fotballskolen blir det lek og moro med ball, og vi har unge instruktører – både jenter og gutter –som skaper trygghet og god stemning i alle spillergruppene. I samarbeid med erfarne voksne som veileder og bistår. I år blir det oppvarming med Spenst Ottestad, sol-quiz, intervjuer, musikk og moro over speakeranlegget, smøremat og grilling, og vi gjentar suksessen med vanning av deltakerne hvis det varme været slår til som bestilt.

Her kan du lese mer om fotballskolen: http://fotball.ottestadil.no/p/18253/fotballskole

Påmelding sendes på epost til mari@ottestadil.no, husk å oppgi fullt navn, kjønn, fødselsår og mobil/epost til foresatte.

Foto Ottestad IL/ Stangeavisa
A-laget endelig i gang for fullt igjen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 6. Jul 2021

TILBAKE: Ottestad-guttene Ole Magnus Kvernvolden (t.v) og Andreas Strandlie er tilbake i moderklubben etter sitt opphold på Briskeby. 

Mars 2020 var sist A-laget spilte en treningskamp. I juni kom endelig gladnyheten fra regjeringen. I gjen kunne man trene som normalt.

Med oppheving kom også muligheten for treningskamper og kretsen har i tillegg kommet med oppsettet for høstsesongen. For vårt A-laget var det kjærkomne nyheter. 

Endelig har vi fått gjennomført noen ordentlige treningsuker i tillegg til en treningskamp. Den ble spilt torsdag 1. juli. Reinsvoll som skulle vært vår motstander i serieåpningen 2020 kom på besøk til Parken. 

Seier mot Reinsvoll

Det var en spent gjeng som endelig fikk tatt på seg drakt igjen. Som forventet bar de første minuttene preg av at det var godt over et år siden forrige gang. Reinsvoll som hadde en kamp i beina fra søndagen før kom klart best i gang. For oss var det rotete, lite struktur og ro som preget åpningsminuttene. Heldigvis sto vi godt i mot. Reinsvoll fikk aldri notert seg i målprotokollen. 

Da vi endelig fikk roet spillet litt kom også scoringen. Martin Snildal Nygård fant William Karlsen i bakrommet. Vingen dunket til på halvolley og smalt ballen inn i nettmaskene. En meget fin scoring. Vi var effektive. Noen minutter senere har vi fått trykket Reinsvoll godt tilbake i banen. Ute på høyresiden fikk Andreas Strandlie tid til å prikke sitt innlegg. 

På bakre stolpe fant han venstreback Isak Tørring som stanget inn 2-0. Effektiviten var virkelig tilstede før hvilen og får dommeren blåste for halvtid hadde også midtstopper Kristian Aasen stanget inn en scoring med pannebrasken.  

3-0 til pause var nesten litt meget, men det er heldigvis fullt lov å score på sine sjanser. Etter hvilen tar vi full kontroll over kampen. Spillet flyter mye bedre og det skapes en drøss av sjanser. Men det ville seg ikke foran målet ved klubbhuset. Ikke engang fra straffemerket fikk vi ballen i nota. Dermed endte det med 3-0-seier i vår første kamp. 

Følgende spilte: Kasper Okon, Ole Magnus Kvernvolden, Kristian Aasen, Isak Tørring, Håkon Schriwer, Jonas Løkken, Martin Snildal Nygård, Marcus de Flon, Jonas Lindgren, Sander Deglum, Andreas Strandlie, William Karlsen, Mads Miguel Nylende, Emil Øverhaug, Ali Zahedi og Henrik Myklebust. 

For Ottestad-guttene Ole Magnus Kvernvolden og Andreas Strandlie var dette deres første A-kamp for klubben. Begge returnerte fra HamKam før denne sesongen. 

Håkon Schriwer gjorde comeback etter sitt opphold i Stange. 

Ali Zahedi fikk sin debut for klubben. 

A-lagsdebut ble det også på Jonas Lindgren (18) og Henrik Myklebust (16). 

Slik blir sesongen 

Siden det blir en amputert sesong har kretsen valgt å dele 4. divisjonsavdelingen i to. Det betyr at følgende lag er plassert sammen: 

  • Ottestad
  • Løten
  • Furnes
  • Elverum 2
  • Sander
  • Trysil
  • Engerdal 

Det er lagt opp til dobbel serie fra midten av august til midten av november. For vår del er det Elverum 2 som venter i serieåpningen 15. august klokken 15.00 i Parken. 

Hele Ottestads terminliste finner du her.

Nå blir det litt pause for A-laget før det blir noen uker med oppladning til seriestarten. I oppkjøringen er det lagt opp til treningskamper mot Faaberg (31. juli) og Gran (6. august)
Utviklingsforum for gutte- og herrefotballen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 22. Jun 2021

Under ledelse av A-lagstrener Lars Hulleberg gjennomførte OIL fotball sitt andre møte i det nystartede utviklingsforumet for gutte- og herrefotballen 21.juni. Dette som en del av klubbens fokus på kompetanse, spillerutvikling, trenersamarbeid, felles treningsprinsipper og felles spillestil fra A-laget og ned til ungdomsfotballen. Vi bygger klubb, helhet og felles sportslige mål og fokus!

Foto: Tore Ketil Stårvik