Flott engasjement på første Arbeidsgruppemøte Kvalitetsklubb

Postet av Ottestad IL den 6. Jun 2018

Arbeidet i Kvalitetsklubb-prosjektet i Ottestad IL Fotball tok et viktig skritt videre da arbeidsgruppa var samlet for første gang tirsdag 05.06.18.

Så langt har 29 personer sagt ja når de har blitt forespurt om å være med i arbeidet, og det var stort engasjement og gode diskusjoner blant de som var med i den første felles samlingen.

Etter at styreleder Glenn Skjæret hadde gitt en introduksjon av bakgrunn og hvorfor Ottestad IL Fotball går for å bli sertifisert som NFF Kvalitetsklubb, presenterte prosjektlederne Erik Longva og Ole Kolbjørn Kjørven hva sertifiseringen går ut på og hvilke kriterier som skal fylles. Største delen av kvelden ble brukt til gruppearbeid og diskusjoner innen de fire temaene aktivitet, organisasjon, kompetanse og samfunns- og verdiarbeid.


Etablering og forankring av klubbens verdisett er et veldig sentralt punkt i kvalitetsklubb-konseptet, og det var stort engasjement hos alle fremmøtte om temaet. Det var enighet om at det må prioriteres å nå bredt ut til spillere, trenere, lagledere og foreldre og sørge for en god prosess når vi skal i gang med dette viktige arbeidet. Blant andre tema som ble diskutert var organisasjon og beskrivelse av roller i klubben, økonomistyring, sportsplan, trenerveiledning, kompetanse for trenere og ledere og økt mangfold.  

Arbeidsgruppa skal samles igjen etter sommerferien og jobbe videre med konkrete tiltak som skal bidra til å øke kvaliteten på fotballen i Ottestad.  

Om du brenner for Ottestad-fotballen og har innspill til kvalitetsklubb-prosjektet så ikke nøl med å ta kontakt med prosjektlederne eller styret i fotballgruppa.

Med ønsker om en flott fortsettelse på sommeren!

Prosjektledere Kvalitetsklubbprosjektet

Erik og Ole-Kolbjørn

---

Du kan lese mer om NFFs kvalitetsklubb-konsept her: https://www.fotball.no/klubb-og-leder/kvalitetsklubb/kvalitetsklubb-niva-1/

Se også tidligere artikkel om etablering av prosjektet og møtet med veiledere fra Indre Østland Fotballkrets: http://fotball.ottestadil.no/blog/post/125214/endelig-pa-vei-mot-a-bli-kvalitetsklubb?ispage=trueKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.