DDE i Ottestadhallen

Postet av Ottestad IL - Fotball den 6. Sep 2018

Ottestad idrettslag fyller 100 år i år! Vi inviterer derfor alle fra fjern og nær, til folkefest i den nye Ottestadhallen. 

Møt opp og opplev en minnerik kveld som dere sent vil glemme! Vi åpner dørene kl. 19.00, DDE entrer scenen kl. 21.00. Arrangementet er slutt kl. 01.00. Velkommen på fæst med DDE i Ottestadhallen 10. november!

Billetter til arrangementet finner du her!

Ønsker din bedrift eller vennegjeng å spise middag før konserten? Vi tilbyr buffet i Ottestadhallen og samfunnshuset like ved, les mer her: Bedriftsinvitasjon servering og konsert.pdf


1 Kommentar

Kommentarer

  • Ottestad IL

    300 solgte billetter første uka! Heng dere på godtfolk - la oss vise omverden hvilken heidundrende folke-mønstring vi evner å få til i blant idrettslagets 1400 medlemmer, idrettslagets venner og Ottestad-idrettens gode nabolag på tilsammen 3500 borgere, Stange kommune, nabokommuner, Innlandet - og hjertelig velkommen også alle andre fra hele resten av landet! La oss løfte taket på Ottestad-hallen med et trøkk som et hardbarka trønderband med 13 Album og over 3000 konserter ALDRI har opplevd maken til! La oss synge de av scenen og lage ei ramme som brenner seg fast som et av de sterkeste inntrykk de har hatt i karrièren - og da det senere skal mimres på gamlehjemmet, så er det Ottestad og konserten november 2018 som trenger seg først frem under pannelappen. Det blir ikke mer moro enn man lager til selv - heter det! Nå er tidenes mulighet til å ha det moro rett utenfor stuedøra vår - så la oss alle gripe den og ha det moro!! Sørg for at også du var der "den gangen taket løftet seg i Ottestad-hallen!

    21 september 2018

Logg inn for å skrive en kommentar.