Målene renner inn i treningskampene

Postet av Ottestad IL - Fotball den 18. Feb 2020

SCORET: Jonas Løkken (t.v) og Luca Sveen scoret begge mot Engerdal.

Ottestad - Engerdal 6-1 (1-0)

Det ble nok en gang målrikt da A-laget spilte sin andre treningskamp for året.

Engerdal var Valentines-daten vår fredag kveld.

Men det spørs om gjestene er enige at daten var vellykket. For guttene våre tok kommandoen fra første sekund og satte kampen i ønsket tempo.

Første byttet kom allerede etter fem minutter da Emil Øverhaug tråkket over. Gjennom de første 45 styrte de gulkledde det meste av det som skjedde, selv om de store farlighetene uteble.

Det som var fint å se var at gjestene ikke slapp til noe som helst. Etter cirka en halvtime ble Engerdal straffet for sine feil. Lars Palfi kom seg til dødlinja og i boksen sto det gule i kø. Jonas Løkken var andremann i køa og bredsidet inn ledermålet.

Dominansen økte bare etter hvilen. Mads Miguel ble felt og Luca Sveen var sikker fra straffemerket.

Midtbanen skulle levere flere mål denne fredagskvelden. Nok en gang sto Palfi for forarbeidet. Alene foran mål var Marcus de Flon sikker. Samme mann satte sitt andre for kvelden noe senere da han scoret med venstrebeinet.

En corner noen minutter før slutt ga en ny scoring. Denne gangen var det junior Isak Tørring som raget høyest i feltet og headet inn sitt første A-lagssmål.

På overtid vartet Engerdal opp med sitt beste angrep for kampen og det endte også med scoring på deres første store sjanse.

Vi rakk å sette enda en scoring på tampen da Luca Sveen fikk vist fram skuddfoten.

Alt i alt en god treningskamp mot en avdelingskollega. Spesielt offensivt har det vært mye bra den siste uka. 11 mål på 180 minutter taler egentlig for seg selv.

Bakover var det mye rusk spesielt mot HamKam. Mot Engerdal var fokuset langt bedre pluss at utfordringene var litt flere mot de grønnhvite.

Takk til dommer Jan Ole Skinnehaugen og Engerdal for kampen!

Følgende spilte mot Engerdal: Vebjørn Strandlie - Markus Grubben, Erik Hulleberg, Isak Tørring, Kristian Aasen, Truls Brohjem, Emil Øverhaug, Luca Sveen, Marcus de Flon, Jonas Løkken, Lars Palfi, Trym Moløkken, Kristian Bessesen, Mads Miguel Nylende.

Mandag er det ny treningskamp på Hias. Da kommer en avdelingskollega på besøk, nemlig Furnes. Kampstart er 20.00.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.