Ny spillerutvikler på plass

Postet av Ottestad IL - Fotball den 23. Apr 2021

Vi har gleden av å annonsere at Henning Olsen er engasjert som spillerutvikler for guttefotballen i Ottestad fotball. Som UEFA-B trener skal han bidra til hevet kvalitet i klubben med fokus på ungdomsfotballen og utvikling av egne spillere. Et tett samarbeid med foreldre, spillere og trenere helt opp på A-lags nivå skal bidra til dette.  

"Henning har allerede vært sentral i vår nye keepersatsing, og som kretstrener i tillegg får vi nå en viktig brikke på plass for å utvikle oss videre som kvalitetsklubb. Ane Nyløkken Helseth som er spillerutvikler på jentesiden, og Henning på guttesiden, vil gjensidig dele erfaringer fremover for å utvikle en best mulig modell for utviklingsarbeidet i klubben. Vi samler derfor trenerne i gutteungdomsfotballen nå til et eget forum sammen med Henning Olsen, A-lagstrener Lars Hulleberg og sportslig ledelse for å diskutere vegen videre for herre- og guttefotballen i Ottestad", sier nyvalgt styreleder Tore Ketil Stårvik.

Henning Olsen og leder i fotballgruppa, Tore-Ketil Stårvik, signerte 22.4.2021 avtale om oppdrag som spillerutvikler for guttefotballen OIL. Sportslig leder Ole Kolbjørn Kjørven, A-lagstrener Lars Hulleberg og assistenttrener på A-laget, Ulf Vidar Aasen deltok på møte for å diskutere samhandling og sikre en rød tråd i det sportslige arbeidet fra barnefotballen og helt opp til A-laget.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.